Teşkilat’ta Üst Düzey Bir Bürokrat

Teşkilat’ta Üst Düzey Bir Bürokrat
TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Teşkilat 4. Sezonuna yine iddialı hazırlanıyor. Dizi ekim ayının ortasında seyirciyle buluşacak.

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezon 4. Sezonuyla ekranlarda olacak Teşkilat dizinin hazırlıkları ve çekimleri devam ediyor. TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen dizi aldığı reytinglerle kanalının en çok izlenen dizilerinden biri olurken yayınlandığı günün de en çok izlenen dizisi olma unvanını elinde bulunduruyor. Bugüne kadar onlarca üst düzey oyuncunun rol aldığı ve Milli istihbarat teşkilatı hikayeleri üzerinden ilerleyen dizide ülkenin birlik ve beraberliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen bir grup istihbarat çalışanının zorluklarla dolu macerası ele alınıyor. Hemen her sezon ana castından oyuncuların eksildiği ve yerlerine yenilerinin geldiği dizinin karakterleri arasında iyiler kadar kötülerde etkili oluyor ve iyiler ve kötüler arasında kıran kırana bir mücadele sürüyor. Gölge bir ekip tarafından gerçekleştirilen özel operasyonların hikayesinin çarpıcı ve heyecanlı bir dille seyirciye aktarıldığı dizinin kadrosuna bu sezon güçlü bir bürokrat dahil oldu.

Dış İşleri Bürokratı Cengiz Bozkurt

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Teşkilat’ın oyuncu kadrosuna 4. Sezonunda güçlü isimler katılmaya devam ediyor. Başrolünde Murat Yıldırım ve onun partneri olarak diziye yeni katılan Aybüke Pusat’ın olduğu hikayeye Aybüke Pusat’ın canlandıracağı Neslihan karakterinin babası ve aynı zamanda dış işlerinde bir büyükelçi olarak Çetin katılıyor. Karaktere usta oyuncu Cengiz Bozkurt’un hayat vereceği öğrenilirken özellikle Teşkilat ekibinin yeni kadın karakteri olarak öne çıkacak Neslihan’ın babası Çetin’in de özel operasyonlarda yer alması ya da en azından politik olarak desteklemesi bekleniyor. Usta oyunculuğu ile yer aldığı projelerde sivrilen ve canlandırdığı karakteri üst noktalara taşıyan cengiz Bozkurt’un katılımı Teşkilat’ı oldukça güçlendirdi.

Teşkilat Yeni oyuncuları Kimler?

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi bu sezon 4. Sezonu ile ekrana gelecek. Yeni bir hikaye çalışılan diziye birçok yeni karakter dahil olurken yapım şirketi de bu karakterler için belirlenen oyuncularla görüşmeye ve anlaşmaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna yeni katılan isimler arasında

-          Aybüke Pusat – Neslihan

-          Cengiz Bozkurt – Çetin

-          Sarp Levendoğlu – İbrahim

-          Selin Genç – Sena

-          Tuğçe Açıkgöz – Gizem

-          İlker Kızmaz – Gökhan

-          Ceyhun Mengiroğlu – Cihangir ve

-          Melisa Akman – Nazlı yer alıyor.

23-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar