Gönül Dağı’nda Doktor Kenan’a Kardeş Geliyor

Gönül Dağı’nda Doktor Kenan’a Kardeş Geliyor
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamları seyirciyle buluşan başarılı ve reytingi yüksek dizi Gönül Dağı'nın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve 3. Sezonunda olan cumartesi akşamlarının başarılı dizisi Gönül Dağı her hafta yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Anadolu’da Bir Bozkır kasabası olan Gedelli’de yaşayanların hikayesini anlatan ve Köprü Film tarafından hazırlanan Gönül Dağı yayınlanmaya başladığı günden itibaren aldığı reytinglerle günün en çok izlenen dizisi olma başarısını almayı başardı. İlk günden itibaren çok az liderliği kaptıran dizi cumartesi akşamlarının tartışmasız en çok izlenen yapımı olurken dizinin genç ve başarılı isimlerden oluşan kadrosuna ise sık sık yeni isimler katılmaya devam ediyor. Her karakterin hikayesinin zamanı geldiğinde derinlemesine ele alındığı ve Gedelli’nin genelinde üç amca oğlu olan Taner, Ramazan ve Veysel’in hikayesinin anlatıldığı dizinin yayınlanacak yeni bölümüne başarılı bir isim daha katılıyor. Dizide Doktor Kenan karakterinin üvey kardeşi olarak hikayeye dahil olacak başarılı oyuncu Ulaş İnan Torun yeni bölümle birlikte Gönül Dağı’nın hikayesine dahil oluyor.

Gönül Dağı’na Barış Geliyor

Son üç sezondur cumartesi akşamlarına damgasını vuran ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı Köprü Film tarafından hazırlanıyor. Başladığı günden itibaren başarılı bir şekilde yayınına devam eden Gönül Dağı 4. Sezonu onayını da alırken dizinin hikayesine yeni bir isim daha katıldı. Dizide Veysel’in yıllar önce kaybolan ve daha sonra yeniden bulunan abisi Kenan karakterinin üvey kardeşi olarak diziye dahil olacak İnan Ulaş Torun hikayeye Barış karakteri olarak dahil oluyor. Yeni bölümle birlikte hikayeye dahil olacak Barış, sorunlarıyla birlikte Gedelli kasabasına üvey kardeşi Doktor Kenan’ın yanına gelecek ve burada sorunlarına çareler aramaya başlayacak. Oldukça çarpıcı bir hikayesi olacak olan Barış’ın ilerleyen bölümlerde ele alınacak hikayesi seyirci tarafından da sevilecek.

İnan Ulaş Torun Kimdir?

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu İnan Ulaş Torun yeniden ekranlara dönüyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı’nda ekrana gelecek olan İnan Ulaş Torun 1 Ocak 1982 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. İnan Ulaş Torun’un bugüne kadar yer aldığı yapımlar arasında

-          Beyaz Gelincik

-          Sırlar Dünyası

-          Bir İstanbul Masalı

-          Bir Çocuk Sevdim

-          Leyla ile Mecnun

-          6 Mantı

-          Halil İbrahim Sofrası ve

-          Bir Yusuf Masalı bulunmaktadır.

22-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar