Star Tv’nin Yeni Programı Haluk Levent’le Yeniden’in Tanıtımı Yayınlandı

Star Tv’nin Yeni Programı Haluk Levent’le Yeniden’in Tanıtımı Yayınlandı
Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan programı Haluk Levent’le Yeniden’in tanıtımı yayınlandı.

Televizyon kanalları arasında en çok program yayınlayan ve yeni programları ekrana taşıyarak seyirciyle buluşturan Star Tv yeni bir programa başlıyor. Daha önce pek çok şarkıcıyla müzik programlarını yayınlayan Star Tv şimdide magazin basını ve sosyal medyada sıkça yer alan ve yaptığı yardımlarla gündemde yer alan ve aynı zamanda Ahbap Derneği’nin kurucusu ve başkanı olan Haluk Levent’le bir programa başlıyor. Haluk Levent’le Yeniden adlı programda gerçek hayat hikayelerini ele alacak ve bu hikayelerin sahiplerine yeni bir gelecek vermeye çalışacak olan Haluk Levent’le Yeniden adlı programın Star Tv’de ilk tanıtımı yayınladı. Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in suncağı programın yayın tarihi ise kanal tarafından yakında ibaresiyle duyuruldu.

Haluk Levent’le Yeniden Başlıyor

Ünlü şarkıcı Haluk Levent Star tv ekranlarında Haluk Levent’le yeniden adlı programa yakında başlıyor. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak düşünülen Haluk Levent’le Yeniden daha çok yardıma muhtaç ve zor durumda olan gerçek kişilerin yardımına koşacak bir program olarak tasarlandı. Haluk Levent’in ve onun başkanı ve kurucusu olduğu Ahbap Derneği’nin yardım temasından yola çıkılan programda yardıma ihtiyaç duyan ve yeni bir hayata başlamak isteyenlere yardımcı olunacak. Kanalın diğer müzik programlarının da yapımcı şirketi olan Poll Prodüction ve Global Medya tarafından hazırlanan programın tanıtım fragmanı ise yayınlandı. Haluk Levent’in ön planda olduğu tanıtım sonrası program merakla beklenmeye başlandı. Ancak programın tam tarihi henüz kesinleşmedi. Seyircinin ise ünlü şarkıcının programını merakla beklediği öğrenildi.

Rus Kızılordu İle Konserler Devam Ediyor

Bir yıl sonra yurtdışına yerleşeceğini ve burada müzik çalışmalarına ağırlık vereceğini belirten ünlü isim öbür taraftan Rus Kızılordu ile planlanmış konserlerine devam ediyor. Daha önce Rus Kızıl ordu ile konserler vereceğini belirten Haluk Levent koronavirüs sebebiyle bu konserleri bir süre ertelemişti. Koronavirüsten kurtulduktan sonra ertelenen bu konserlere başlayan Haluk Levent ve Rus Kızıl ordu oldukça ilgi görmeye devam ediyor. Türkiye’nin pek çok yerinde Rus Kızıl ordu ile konserlere çıkan ve bu konserlerde sevilen parçalarını seslendiren Haluk Levent’in bu konserlere bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

12-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar