Gönül Dağı'ndan Ayrılan Gülsim Ali İlhan İddialara Yanıt Verdi

Gönül Dağı'ndan Ayrılan Gülsim Ali İlhan İddialara Yanıt Verdi
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 2. Sezon finalini yaptı. Finalde ölerek diziye veda eden Gülsim Ali İlhan hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Köprü Film tarafından TRT 1 için hazırlanan Gönül Dağı 2. Sezonunu cumartesi akşamı yayınlanan bölümüyle sonlandırdı. Dizinin yayınlanan sezon finali bölümü düğün ve eğlenceyle başlarken ne yazık ki büyük bir trajediyle sona erdi. Dizinin sezon finali bölümünde dizide iki sezondur Dilek karakterini canlandıran başarılı ve güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan öldü ve hikayeden çıktı. Bu ayrılık dizinin seyircisini derinden üzerken öbür taraftan da oyuncu hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. İki sezon boyunca dizide Berk Atan ile başarılı bir birliktelik ortaya koyan Gülsim Ali İlhan’ın dizinin Eskişehir’deki çekimlerinin kendisini yorduğu ve dizideki sahnelerinin azalması sebebiyle diziden ayrılmak istediği iddiaları ortaya atıldı. Diziyle vedalaşan oyuncu Gülsim Ali İlhan diziye ve seyirciye veda mesajında bu iddialara da cevap verdi.

Veda Mesajı Yayınladı

TRT 1 ekranlarının başarılı dizilerinden Gönül Dağı 2. Sezon finalini yaptı ve 3. Sezon için seyirciye belli bir süre veda etti. Dizinin son bölümünde hikayeden ölerek ayrılan Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan bir veda mesajı yayınladı. Oyuncu ve hem hakkındaki iddialara yanıt verdi hem de seyircisine ve Gönül Dağı’na veda etti. Gülsim Ali İlhan mesajında “Tüm sevenlerine teşekkür etmek istiyorum. Sizler iyi ki varsınız, yazdığınız binlerce yorum ve mesaj içimi paramparça etti. Bazılarınız çıkan asılsız haberlere inanıp bana kızdınız, fakat şunu bilmenizi isterim; ben oyunculuk yapabilmek için tüm sevdiklerimi, ailemi geride bırakıp tek başına anavatanına göçmüş biriyim. Hiçbir özlem, hiçbir şehir ve hiçbir hava şartı beni aşk ile yaptığım mesleğimden alıkoyamaz. Yazılanların aksine Eskişehir’i, Sivrihisar’ı ve tüm ekibi çok sevdim. Sadece hikayem bitti. Ben de böyle bitsin istemezdim. Elveda Gönül Dağı Ailesi” ifadelerini kullandı.

Buruk Bir Veda

Dizinin 2. Sezon finalinde hikaye Ramazan ile Asuman’ın düğünü ile başladı. Oldukça eğlenceli başlayan ve tüm seyircinin coşkuyla bu eğlenceye katıldığı bölümün sonunda ne yazık ki Gönül Dağı’na giden Dilek’in üzerine dağdan bir kaya düştü ve Dilek yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve orada bebeği hayata tutunurken kendisi öldü. Bu durum Dilek’in eşi Taner’i adeta yıktı. Dizinin yeni sezonunda nasıl bir yenilik seyirciyi bekliyor çok yakında belli olacak.

30-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar