Zeynep Tokuş Deli Yürek Dizisinden Sonra Setlere Geri Dönüyor! Zeynep Tokuş’un Yeni Projesi

Zeynep Tokuş Deli Yürek Dizisinden Sonra Setlere Geri Dönüyor! Zeynep Tokuş’un Yeni Projesi
Kenan İmirzalıoğlu ile Zeynep Tokuş’un başrolünü paylaştıkları efsanevi dizi Deli Yürek’in ardından uzun süre ekranlardan uzak kalan güzel oyuncunun yeni projesi belli oldu.

1998 yılında güzellik yarışmasına katılan Zeynep Tokuş yarışmada 1. Oldu. Yine aynı yıl 5 Ekim 1998 tarihinde Show TV ekranlarının 4 sezon 113 bölüm ekranlara gelen Deli Yürek dizisinde başrolleri Zeynep Tokuş ile Kenan İmirzalıoğlu paylaştı. Reyting rekorları kıran dizi ile ilk oyunculuk deneyimi için adım atan, daha büyük kitleler tarafından tanınan güzel oyuncu başarılı performansı ile ve Kenan İmirzalıoğlu ile olan dizi çifti yakıştırılması ile yüksek reytinglere ulaştı. Deli Yürek dizisinde yine kendi adıyla ‘Zeynep’ olarak rol almıştı. 2001 yılında Yazgı adında bir filmde oynamış, o filmdeki rolüyle ’13 Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı. 2004 yılında ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin Pınar karakterini Pınar Altuğ yerine bir dönem Zeynep Tokuş canlandırmıştı. 2007 yılında ‘Buzda Dans’ adlı yarışmada birçok ünlü isimle yarışmış ve yarışmada 1. Olmuştur. Daha sonra 2009 yılına kadar farklı projelerde de rol alan oyuncu uzun süre dizi ve film setlerinden uzak kaldı. Uzak kaldığı o dönem içerisinde peş peşe 3 evlilik yapan Tokuş, 3 tane çocuk dünyaya getirdi. On üç yıl aradan sonra Zeynep Tokuş setlere geri dönüyor. Zeynep Tokuş’un yeni projesi ne? İşte detaylar…

 

Zeynep Tokuş’un Yeni Projesi: ‘Aşkın Kıyameti’ Filmi

45 yaşında olan güzel ve başarılı isim Zeynep Tokuş, 2009 yılına kadar çeşitli projelerde yer almış daha sonra oyunculuk kariyerine 13 yıllık bir ara vermişti. Uzun bu aranın ardından Zeynep Tokuş’un yeni projesi belli oldu. Zeynep Tokuş Netflix için çekilen ‘Aşkın Kıyameti’ adlı film ile setlere geri döndü.  

BKM yapımın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı filmde ayrıca Pınar Deniz, Boran Kuzum, Yiğit Kirazcı, Seda Türkmen ve Musa Uzunlar da oynayacak. 20 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak ‘Aşkın Kıyameti’ filminde Zeynep Tokuş Yoga eğitmeni konuk oyuncu olarak katılacak.


Pınar Deniz İle Boran Kuzum Vatanım Sensin Dizisinden Sonra Yeniden Bir Arada

Zeynep Tokuş’un dışında Aşkın Kıyameti Filminde 2016 yılında Kanal D ekranlarının 2 sezon süren başarılı yapımı Vatanım Sensin dizisinde Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in başrolünü paylaştığı dizide Pınar Deniz ile Boran Kuzum’un da rol almıştı. Uzun bir aradan sonra iki genç ve başarılı oyuncu Aşkın Kıyameti filminde yeniden buluşuyor.

 

Pınar Deniz Vatanım Sensin dizisi ile tanınmış bugün ise o dizideki tanınırlığı sayesinde birçok projeden teklif alıyor. Şimdilerde reyting rekorları kıran Yargı dizisi ile ününe ün katmış adından her anlamda söz ettirmeyi başarmıştır. Pınar Deniz’in teklif aldığı o projelerden biri de ‘Aşkın Kıyameti’ filmi oldu. Ayrıca Aşkın Kıyameti filminde Pınar Deniz uzun süredir beraber olduğu birkaç ay evvel ayrıldığı sevgilisi Yiğit Kirazcı da rol alıyor.

 

 

Zeynep Tokuş ‘Aşkın Kıyameti’ Filminde Yoga Eğitmenini Canlandıracak

Evliliğinin ardından Zeynep Tokuş, yoga eğitimi aldı ve yoga eğitmenliğine başladı. Medyaya da yansıyan yoga görüntüleri herkesin ağzını açık bıraktı. İşte o görüntüler… 



























30-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar