Çarşamba Günü İlk Bölümüyle Ekrana Gelecek Olan Seversin Dizisinde Kim Kimdir?

Çarşamba Günü İlk Bölümüyle Ekrana Gelecek Olan Seversin Dizisinde Kim Kimdir?
Kanal D ekranlarında yayınlanacak Yaz sezonu dizilerinden Seversin Dizisi Çarşamba akşamı başlıyor. Peki Seversin dizisinde kim kimdir? İşte cevabı!

Yaz sezonunda ekrana gelecek diziler bu haftadan itibaren ekranlara gelmeye ve seyirciyle buluşmaya başlıyorlar. Tanıtımları yayınlanacakları kanallarda yayınlanan dizilerden biri olan ve Kanal D İç Yapımlar Ekibi tarafından hazırlanan seversin dizisi de Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Yayın için son saymaya başlayan Seversin dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alırken seyirciler dizideki ünlüleri ve canlandırdıkları karakterleri merak etmeye başladı. İşte Seversin dizisinde kim kimdirin cevabı!

Seversin Çarşamba Akşamı Başlıyor

Kanal D ekranlarının yaz sezonu dizilerinden Seversin ilk bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Dizide yer alacak oyuncular ve canlandıracakları karakterler ise şöyle…

İlayda Alişan (Asya)

Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından İlayda Alişan dizide Asya karakteri olarak seyirci karşısına çıkıyor. Asya, İstanbul’un kenar semtlerinden birinde dünyaya gelmiştir. Ailenin üç çocuğundan biridir. Genç ve güzel bir kız olan Asya oldukça mütevazi ve sade yaşayan biridir. Bir mağazada tezgahtar olarak çalışmakta ve aynı zamanda da üniversite sınavlarına hazırlanmaktadır. İyi bir üniversitede edebiyat bölümünde okumak Asya’nın en büyük hayalidir. Asya edebiyata ve şiire oldukça meraklıdır. Asya gözü kara biridir ve ne şartta olursa olsun hakkını yedirmemektedir. Tam anlamıyla bir erkek Fatma’dır.

Burak Yörük (Tolga Tuna)

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Yörük’ün canlandıracağı Tolga Tuna, 20’li yaşların sonunda oldukça yakışıklı bir gençtir. Annesi oyuncu olduğu için çocukluğundan beri setlerin içinde yer almıştır. Ancak Tolga bu süre içinde istediği noktaya gelememiştir. Başrol oynamıştır, üniversiteyi bitirmiştir, dans ve oyunculuk dersleri almıştır. Bunda en büyük desteği annesi Suzan’dır. Tolga hayatı boyunca bir kere aşık olmuştur ve bu aşkından da kariyeri için vazgeçmiştir. Burnu büyük ve ukala biridir.

Zeynep Kankonde (Şerife)

Son olarak geçtiğimiz sezon Aşk Mantık İntikam dizisinde başarılı bir sezon geçiren yılların oyuncusu Zeynep Kankonde, Seversin dizisinde Asya’nın annesi Şerife’ye hayat vermektedir. Orta yaşlarda ve hala alımlı ve güzel olan Şerife hafif deli dolu bir kadındır. Hayatı boyunca yaşının kadını olmayan Şerife bazen çok saf olabilmekte, bazen de hiç beklenmeyecek hinlikler planlayabilmektedir.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Seversin dizisi Çarşamba akşamı saat 20.00’da ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor.

30-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar