Gönül Dağı’nı Sevenlere Müjde! Kurban 2 Bayramın 1. Gün TRT1 Ekranlarında

Gönül Dağı’nı Sevenlere Müjde! Kurban 2 Bayramın 1. Gün TRT1 Ekranlarında
TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı Kurban Bayramı özel bölümü ile 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 20.00 de sinema versiyonu olarak TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Köprü film imzalı, Ferhat Eşsiz yapımcılığında TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı bomba gibi bir bölümle geliyor. Geleneksel hale gelen Bayram özel bölümü ile bu yıl da Kurban Bayramında ekranlara gelecek. Sinema versiyonu olarak çekilmiş Kurban Özel bölümü Kurban Bayramının 1. Günü yani 9 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00 de TRT1 ekranlarında yayınlanacak. Yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu, senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök’ün kaleme aldığı yazar Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış, Anadolu halkının yaşamını konu alan Bozkır öykülerinden uyarlanmış yapımı Gönül Dağı, Aşk, Dram, aile ve komedi türündedir. Başrollerini Berk Atan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Semih Öztürk paylaşıyor. Dizinin bir başka başrol oyuncusu ‘Dilek’ karakterine hayat veren Gülsüm Ali İlhan dizinin 2. Sezon sonunda ölerek diziye veda etmişti. İlk bölümü ile 17 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmaya başlayan Gönül Dağı dizisi 2 sezon ekranlara geldi. 3. Sezonu ile önümüzdeki yıl yeniden ekranlarda olacak. Büyük ilgiyle izlenen dizi ‘’Bozkırda bir Anadolu masalı’’ sloganıyla yayınlanmıştı. Şimdi özel bölümü ile izleyicisine müjdeyi veren dizi Gönül Dağı Kurban 2 ne zaman yayınlanacak? Konusu ne?

 

Gönül Dağı Kurban 2 - Sinema Versiyonuyla Geliyor

TRT1’in beğenilen dizisi Gönül Dağı, 28 Mayıs 2022 tarihinde 65. Bölümü ile 2. Sezon finalini yaptı. Reytinglerde hep üst sıralarda yer almayı başaran dizi yaz arası verdiği şu dönemde de Kurban Bayramı özel bölümü ile ekranlara gelecek. Gönül Dağı dizisini sevenlere güzel bir müjde veren dizinin yapımcısı, Gönül Dağı Kurban 2 özel bölümü ile sinema versiyonu ile TRT1 ekranlarında olacak.

Gönül Dağı, üç amcaoğlunun Gedelli adındaki küçük bir kasabadaki küçük yaştan beri yaptıkları mucitlik hikayelerini,aşklarını ve sıcak kasaba hikayelerini konu alıyor. Gönül Dağı Kurban 2 Sinema versiyonu olan özel bölümün Tanıtım Fragmanı yayınlandı.

Unutulmayan diziler arasında yerini alan Gönül Dağı dizisi 3. Sezonu ile Eylül ayında yeniden yayınlanmaya başlayacak, ancak yaz sezonunda dizi severleri mutlu edecek Kurban Özel bölümünün yayınlayacağını duyurdu. Geçtiğimiz yıl Kurban Özel bölümü ana hikayeden bağımsız olarak yayınlanmıştı. Hem bayram, hem Cemile ile Veysel’in düğünü hem de sünnet eğlencesinin sahneleri yayınlanmıştı. Bu yıl da benzer şekilde hikayenin devamı niteliğinde olmayacağı ana konudan bağımsız Kurban Bayramı ile ilgili özel bir bölüm olacak.

Gedelli Kasabası ve orada yaşananlar ekranlara en neşeli haliyle gelirken, Taner, Ramazan ve Veysel’in uçağı icat etmeye çalıştıkları sahneler ekranlara taşınıyor. Ancak, uçağı geliştirebilmek için amcaoğullarına para lazımdır ve bu iş için kurban bayramı yaklaşırken kurban işine girerler. İlk müşterileri de Selami olur. Amcaoğullarının satılık kurbanları ahırdan çalınır. Komik ve eğlenceli sahneler izleyicilerle buluşacak.

Gönül Dağı Kurban 2 filminde ayrıca Ramazan ile Asuman’ın aşkında, kavuşamadıkları zamanların sahneleri verilirken, Belediye Başkanı Münir kasabada Yağlı Güreş organizasyonu yapar ve kurban kesip halka kavurma dağıtır. Yine eğlenceli bir bölümle ekranlara gelecek Gönül Dağı izleyiciye mutlu bir bayram günü yaşatacak.

Gönül Dağı Kurban 2 Bölümü İle - 9 Temmuz 2022 Cumartesi TRT1’de

Gönül Dağı dizisi bu bayramda da izleyicisini yalnız bırakmayacak. Sıcacık hikayesiyle izleyiciyi içine çeken Gönül Dağı yine geleneklerimizi anlatacak özel bir bölüm ile Kurban Bayramı’nın ilk günü 9 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de TRT1 ekranlarına gelecek.

Farklı duyguların yaşandığı Gönül Dağı dizisinde Aşk da var, hayal kırıklığı da, gülmek, eğlenmekte, romantizmde... Son olarak, 28 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan 2. Sezon final bölümü ile gözyaşlarının sel olup aktığı dizi, bu kez sinema versiyonu konseptiyle farkını konuşturmaya hazırlanıyor. Başarılı dizinin daha uzun yıllar devam etmesi bekleniyor.

Gönül Dağı oyuncu kadrosunda, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Utku Ateş, Cemre Melis Çınar ve Zümre Meğreli gibi isimler yer alıyor.

04-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar