Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar’ın Estetiksiz Hali Şaşırttı! Görenler Oyuncuyu Tanıyamadı

Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar’ın Estetiksiz Hali Şaşırttı! Görenler Oyuncuyu Tanıyamadı
Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar’ın eski fotoğrafları ortaya çıktı. Güzel oyuncunun estetik yaptırdığı anlaşıldı. Hazal Çağlar’ın estetiksiz halini görenler oyuncuyu tanıyamadı

Anlattığı hikayelerle herkesin beğenisini kazanan TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamları evlere konuk olmaya devam ediyor. Başrollerinde Berk Atan, Gülsüm Ali, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya gibi başarılı isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, her bölümüyle izleyicisinden tam not alıyor. Kanalın iddalı dizisi Gönül Dağı’nda hayat verdiği Asuman karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hazal çağlar yalnızca oyunculuğu ile değil güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Çağlar’ın estetiksiz hali büyük şaşkınlık yarattı. Görenler ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Hazal Çağlar Paylaşımlarıyla Beğeni Topluyor

Konusu ile yüreklere dokunan dizi Gönül Dağı oyuncuları ile de dikkat çekiyor. Çekimleri Eskişehir Sivrihisar’da sürdürülen Gönül Dağı dizisi, genç yeteneklere fırsat tanıyarak kendi yıldızlarını yaratıyor.

Bu yeni yeteneklerden biri de hiç şüphesiz Hazal Çağlar oldu. Dizide Asuman karakterine hayat veren, rolünün de hakkını veren Ramazan ile aşkın en güzel halini ekranlara taşıyan Hazal Çağlar, oyunculuğunun yanı sıra duru güzelliği ve güçlü sesi ile söylediği türkülerle gönüllere dokunuyor. Güzel oyuncu Çağlar’ın yıllar önceki hali ortaya çıktı.






Hazal Çağlar Eski Hali İle Şaşkına Çevirdi

Rolünün altından başarıyla kalkan ve söylediği şarkılarla gönüllere dokunan Hazal Çağlar’ın estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı.

Cesur pozları ile takipçilerini şaşırtan Çağlar’ın yıllar içinde bir hayli değiştiği gündeme geldi. Bazı hayranları oyuncuyu tanımakta zorlanırken, şimdiki hali ise daha çok beğenildi.

Çağlar’ın eski halini gören hayranları ve Gönül Dağ’ı izleyicisi büyük şaşkınlık yaşadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları güzel oyuncuyu tanımakta zorlandığını dile getirdi. Kimi ise Çağlar’ın yalnızca kilo verdiğini belirtti.




Hazal Çağlar Kimdir? Hazal Çağlar Nereli? Boyu Kaç?

Nereli: İstanbul
Yaşı:26
Burcu: Akrep
Boyu: 1.70

9 Kasım 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hazal Çağlar, Beykent Üniversitesi’nde Oyunculuk eğitimi aldı.

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan genç oyuncu No 10 Studio Temel Oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuğa yönelmesinin ardından kendini geliştirmek için Metin Balekoğlu’ndan Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi aldı.

Ardından İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Bölümü’nü bitiren Çağlar, ekran macerasına ‘Aile Hükümeti’ adlı filmle başladı.

Galatasaraylı olması ile de gündeme gelen genç oyuncu bir dönem GS Tv’de sunuculuk deneyimi yaşadı. Galatasaray Tv kanalındaki sunuculuk deneyiminin ardından Burak Öksüzoğlu’nın Konu Sen Olunca isimli klibinde oynadı.

2020 yılının Ekim ayında vizyona giren ve başrolünde Alper Saldıran’ın yer aldığı Aile Hükümeti filminde rol alması ile oyunculuk deneyimi yaşayan Çağlar şimdilerde TRT1 kanalında yayınlanmaya başlayan Gönül Dağı dizisi Asuman karakterine hayat vermektedir.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan isimler arasında yer alan Çağlar, paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor.

28-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar