Fox Tv’nin Yeni Dizisi Son Nefesime Kadar’ın Yeni Tanıtımı Yayınlandı

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Son Nefesime Kadar’ın Yeni Tanıtımı Yayınlandı
Pastel Film tarafından Fox Tv için hazırlanan yeni dizi Son Nefesime Kadar’ın 2. Tanıtımı yayınlandı. Tanıtım oldukça beğenildi.

Fox Tv bu sezon yeni yayınladığı dizilerden verim alamayan kanalların başında geliyor. Kanal bu sezon başlayan yeni dizilerinin çoğu için erken final kararı almak zorunda kaldı. Rakip kanallara göre reytinglerde gerilerde kalan Fox Tv yeni dizilerle bu açığı kapatmak ve yeniden seyirciyi kendi ekranına çekmek için çalışıyor. Erken final yapan her dizisinin yerine yeni bir diziyi vakit kaybetmeden seyirciyle buluşturan Fox Tv yeni bir dizi içinde son saymaya başladı. Pastel Film tarafından Fox Tv için hazırlanana ve başrolünde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın yer aldığı polisiye dram dizisi Son Nefesime Kadar yakınsa yayınlanmaya başlayacak. Dizinin daha önce yayınlanan ilk tanıtımına ilave olarak ikinci tanıtımı da yayınlandı ve seyirci tarafından çok beğenildi.

Son Nefesime Kadar 2. Tanıtım Yayınlandı

Pastel Film tarafından hazırlanan ve uzun süredir hazırlıkları ve çekimleri devam eden Son Nefesime Kadar adlı dizinin yayına girmesine sayılı günler kaldı. Dizinin ilk fragmanının ardından ikinci fragmanı da yayınlandı. Seyirciden ve sektörün önde gelenlerinden tam not alan fragman adeta göz kamaştırdı. Nurgül Yeşilçay’ın başarılı performansının ön planda olduğu fragmana henüz tarih basılmadı ve yakında yazısıyla yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Rojda Demirer, Begüm Birgören, Emre Bey, İpek Filiz yağcı, Baran Bölükbaşı, Bülent Alkış, Ahmet Saraçoğlu, Türkü Su Demirel ve Elif Ceren Balıkçı rol alıyor.

Son Nefesime Kadar Konusu Ne?

Pastel Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran Son Nefesime Kadar bir polisiye dizisi olarak hazırlanıyor. Dizide, kızının ölümünün ardından oğlu ve kız kardeşiyle ilgilenmeye başlayan Mihre (Nurgül Yeşilçay) küçük bir kasabada yaşayan bir komiserdir. Kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adamın hapisten çıkması üzerine tüm dünyası değişen Mihre, oğlu tarafından da terk edilmiştir. Kendi özel hayatındaki problemler dışında yaşadığı kasabanın da sorunlarıyla da yakından ilgilenmek isteyen bu güçlü kadının kız kardeşi de alkol tedavisi görmektedir. Hem oğlu hem de kız kardeşi için endişelenen Mihre yaşadığı sorunlarla mücadele etmektedir.

27-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar