Gönül Dağı’nın yayın tarihi belli oldu Ne zaman başlıyor?

Gönül Dağı’nın yayın tarihi belli oldu Ne zaman başlıyor?
Gönül Dağı tam bir bozkır dizisi. Küçük coğrafyalarda yaşayan Anadolu çocuklarının hayatlarını, özlemlerini, yüreklerinde büyüttükleri sevdalarını dile getiren dizi başlıyor.

Birbirinden ilginç yapımlarla ailemizin kanalı haline gelen TRT1’den yine dopdolu bir dizi geliyor. Dizi severlerin haftalardır beklediği Gönül Dağı dizisinin yayın günü nihayet belli oldu. İzleyici merak ediyor Gönül Dağı dizisi ne zaman başlıyor? Önümüzdeki hafta yayınlanacak dizi rekabetin en yoğun yaşandığı gün olan cumartesi akşamlarına damga vurabilecek mi? Şimdi detaylar

Gönül Dağı’nın yayın tarihi belli oldu Ne zaman başlıyor?

17 Ekim Cumartesi ilk bölümüyle yayınlanacak Gönül Dağı dizisi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Ailenizin kanalı sloganıyla evlerimize misafir olan TRT1 yapımı rekabetin en yoğun yaşandığı gün olan Cumartesi akşamları ekran yolculuğunu sürdürecek. Muadili olmayan Gönül Dağı dizisi, bozkırdaki bir aşk öyküsünü en dramatik haliyle anlatıyor.

Gönül Dağı konusu nedir?

TRT 1'in yeni dizisi Gönül Dağı tam bir bozkır dizisi olacak. Dingin insanların yaşadığı küçük coğrafyalarda büyük hayalleri olan ancak bunları dillendiremeyen Anadolu çocuklarının hayatlarını, özlemlerini, yüreklerinde büyüttükleri sevdalarını dile getiriyor. Tüm engellemelere rağmen hayallerini peşinden giden 3 kuzenin yaşadıkları zorlukları ve bu zorluklar karşısında gösterdikleri mücadeleyi anlatan dizide özgürlüğün simgesi olarak Yılkı atları kullanılıyor. Eskişehir’in saklı güzelliklerini taşıyan Sivrihisar’da çekilen dizi bozkırın ortasında yaşam mücadelesi veren Taner’in çocukluk aşkı ilek ile buluşmak isteğini ve kuzenleriyle yaptığı ilginç icatın hikayesini sıcak, samimi bir dille ele alıyor. Tanıtımda geçen şu cümleler aslında dizinin konseptini dillendiriyor. 'sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların' hikayesi”

Gönül Dağı dizisi oyuncu Kadrosu belli oldu

Küçük dünyaları büyük ustalıkla dile getiren Mustafa Çiftçi’nin henüz yayınlanmamış öykülerinden senaryolaştırılan Gönül Dağı'nı Yahya Samancı yönetirken yapımcılığını Ferhat Eşsiz üstlendi. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı dizide ikiliye Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün eşlik ediyor. Orijinal konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla Gönül Dağı 17 Ekim Cumartesi 20:00’de TRT 1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

08-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar