Gül Masalı Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu

Gül Masalı Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu
Pastel Film tarafından hazırlıklarına başlanılan ve başrol oyuncuları belli olan Gül Masalı adlı yaz dizisi için çalışmalar hızlandı. Dizi Atv’de ekrana gelecek.

Bir yazlık dizi daha hazırlıklara başladı. Atv’de ekrana gelecek olan ve Pstel Film tarafından hazırlanan Gül Masalı adlı dizinin oyuncu seçimlerine başlandı. Yaz sezonunda Atv’de ekrana gelecek olan film için çalışmalarını hızlandıran Pastel Film bir an önce oyuncu castını tamamlayarak çekimlere başlamak istiyor. Mayıs ayı ortaları gibi sete çıkma planları yapan ve haziran ayında yayına girmek isteyen Gül Masalı dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. Soner Caner’in proje tasarımını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk yaparken dizinin senaryosunu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu kaleme alıyor. Dizinin başrol oyuncuları olarak güzel ve başarılı oyuncu Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ile anlaşmaya varılırken diğer oyuncular için çalışmalar devam ediyor.

Gül Masalı

Isparta’da çekilecek olan ve başrolünde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca’yı buluşturan Gül Masalı adlı dizinin hazırlıkları Pastel Film tarafından sürdürülüyor. Atv’de yaz sezonunda ekrana gelecek dizinin diğer oyuncuları için çalışmalar devam ediyor. Dizide Gülper Özdemir Gonca karakterine hayat verirken Erdem Kaynarca ise Toprak karakterini canlandıracak. Güller diyarı Isparta’da çekilecek dizi adını da yine bu şehrin en ünlü ürünü olan ve tüm dünyaya ihraç edilen güllerden almaktadır. Dram ve aşk türünde olan dizi annelerin kaderi kızlarının çeyizidir sloganıyla yayına hazırlanıyor. Mayıs ortalarında sete çıkması beklenen dizi yaz sezonunda ekrana gelecek romantik dram türünde ele alınacak ve rakipleriyle reyting mücadelesine girecek.

Gülper Özdemir Kimdir?

Atv ekranlarında Gül Masalı dizisinde Gonca karakterine hayat verecek olan ve son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs ve Kıbrıs Zafere Doğru dizilerinde rol alan genç ve güzel oyuncu Gülper Özdemir 18 Kasım 1990 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk mesleğine ilgi duyan Gülper Özdemir bunun için Almanya, Amerika, Fransa ve Türkiye’de eğitimler almıştır. İlk olarak Medcezir dizisiyle seyirci karşısına çıkan Gülper Özdemir pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         Medcezir

·         Bana Sevmeyi Anlat

·         Kara Yazı

·         Tutsak

·         Meleklerin Aşkı

·         Sen Anlat Karadeniz

·         Bir Zamanlar Kıbrıs

·         Kıbrıs Zafere Doğru yer almaktadır.

27-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar