Gül Masalı Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Gül Masalı Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Yaz dizileri kanallarda bir bir ekrana gelmeye hazırlanıyor. Atv ekranlarında yayınlanacak olan Gül Masalı dizisinin oyuncu kadrosu netleşti ve dizi çekimlere başladı.

Kanallar yaz sezonu ekrana getirecekleri diziler için son hazırlıklarını yapıyorlar. Artık yayın için sayılı günlerin kaldığı bu dönemde yapım şirketleri dizilerin bir an önce ilk bölüm çekimlerinin tamamlanması için ellerinden geleni yapıyorlar. Atv ekranlarında yayına girecek olan ve seyircinin merakla beklediği yaz dizilerinden biri olan ve Isparta’da çekimleri başlayan Gül Masalı dizisi de yayın için son hazırlıklarını yapan diziler arasında. Pastel Film tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yayınlanacak olan yazlık dizi Gül Masalı’nın oyuncu castı tamamlandı ve dizinin konusu da ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Isparta’da çekimleri başlayan dizinin oyuncuları birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Bir aşk ve dram dizisi olan Gül Masalı’nın yayını için geri sayım başlarken seyircilerde dizinin yayına başlayacağı günü heyecanla bekliyor.

Gül Masalı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Pastel Film tarafından Atv için hazırlanan ve Sadullah Şentürk tarafından rejisi yapılan Gül Masalı yaz sezonunun en çok merak edilen dizilerininn başında geliyor. Şu sıralar Isparta’da çekimleri devam eden Gül Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli ve genç oyuncular yer alıyor. Gülperi Özdemir’in kadın başrol ve Erdem Kaynarca’nın da erkek başrol olarak yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca birçok başarılı isim yer alıyor. Gül Masalı’nın oyuncu kadrosunda yer alan diğer oyuncuları ise,

·         Sarp Can Köroğlu

·         Arif Pişkin

·         Bülent Düzgünoğlu

·         Gülçin Hatıhan

·         Ayşenil Şamlıoğlu

·         Suat Sungur

·         Sait Genay

·         Zehra Yılmaz

·         Tuğba Tutuğ

·         Yağmur Başkurt

·         Mehmet Şeker

·         Murat Ercanlı

·         Turan Selçuk Yerlikaya

·         Ve Serdem Paçal gibi isimler oluşturuyor.  

Gül Masalı Dizisi Konu Ne?

Pastel Film tarafından hazırlanan ve yaz aylarında Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Gül Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk oturuyor. Dizinin senaryosu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu tarafından kaleme alınıyor. Isparta’da çekimleri başlayan dizi aşk ve dram türünde ele alınıyor. İki gencin büyük aşkını ve bir araya gelmek için verdikleri mücadeleyi anlatan dizide ayrıca bu iki genç etrafında yaşayanların hikayeleri ele alınıyor. Annelerinin kaderi kızlarının çeyizidir sloganıyla yayına hazırlanan dizi seyirci tarafından da merakla bekleniyor.

18-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar