Senden Daha Güzel Dizisinin Oyuncu Kadrosu Tamamlandı. Dizide Kim Kimdir?

Senden Daha Güzel Dizisinin Oyuncu Kadrosu Tamamlandı. Dizide Kim Kimdir?
Fox Tv'de ekrana gelecek Senden Daha Güzel adlı yaz dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Peki dizide hangi oyuncu hangi karakteri canlandıracak? İşte cevabı!

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yaz dizileri arasında en iddialı yapımlardan biri olarak öne çıkan Gold Film imzalı senden Daha Güzel dizisi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Ekip kuruldu, hikaye ve senaryo yazıldı, cast tamamlandı ve ilk iş günü belirlendi. Artık Senden Daha Güzel dizisi için çekime başlamak ve yayına girmekten başka bir şey kalmadı. Fox Tv’nin en iddialı yaz dizisi olan Senden Daha Güzel romantik komedi türünde hazırlanıyor. Dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda Deniz Koloş oturuyor. Dizinin castı için yoğun bir çaba harcayan ve oldukça güçlü ve iddialı bir kadro kuran Gold Film dizinin çekim tarihi olarak da 5 Mayıs’ı belirledi.

Senden Daha Güzel Oyuncuları ve Karakter İsimleri

Gold Film tarafından hazırlanan ve yalında sete çıkacak olan Senden Daha Güzel yaz sezonunda Fox Tv’de ekrana gelecek ve başarılı olması durumunda da Eylül sezonunda yayınına devam edecek. Dizi için yoğun bir hazırlık süreci geçiren Gold Film ve Fox Tv dizinin alacağı reytinglerden oldukça umutlu. Kanal Senden Daha Güzel dizisinden geçen sezon yayınlanan ve geçtiğimiz hafta final yapan Aşk Mantık İntikam dizisindeki gibi bir başarı bekliyor. Senden Daha Güzel castını tamamlayan yapım şirketi ilk iş günü olarak ise 5 Mayıs’ı belirledi. Dizide yer alacak oyuncular ve karakter adları da belirlendi. Dizide rol alacak oyuncular ve canlandıracakları karakterler ise şöyle.

·         Cemre Baysel (Efsun)

·         Burak Çelik (Kaan)

·         Cem Kurtoğlu (Ferdi)

·         Ebru Cündübeyoğlu (Pervin)

·         Sevinç Erbulak (Serpil)

·         Berat Yenilmez (Kaya)

·         Ozan Kaya Oktu (Cem)

·         Beril Kolcu (Burcu)

·         Merve Şen (Binnur)

·         Bahar Süer (Canan)

·         Yunus Eski (Sarp)

·         Tuğçe Kumral (Şirin)

·         Anıl Çelik (Mete)

·         Mehmet Cihan Ercan (Yaşar)

·         Aziz Caner İnan (Taner)

·         Sena Çakır (Aslı)

Senden Daha Güzel Konusu Ne?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yaza damga vurması beklenen Senden Daha Güzel Dizisi 5 Mayıs’ta çekimlere başlıyor. Dizinin mayıs sonu haziran başı gibi yayına girmesi bekleniyor. Dizide Gaziantepli bir kadın doktorla (Efsun) İstanbullu bir estetik cerrahının (Kaan) romantik ve komik ilişkisi ekrana taşınacak. İkili arasında yaşanacak çatışma bir süre sonra ikili arasında aşka dönüşecek.

27-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar