Gül Masalı Dizisinin ‘Deniz’i Elif Yılmaz Kimdir?

Gül Masalı Dizisinin ‘Deniz’i Elif Yılmaz Kimdir?
Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı’na yeni oyuncu dahil oluyor. Gül Masalı dizisinde ‘Deniz’ karakterine hayat verecek Elif Yılmaz kimdir? Nereli, kaç yaşında?

2022 yaz dönemi dizilerinden biri olarak başlayan ancak Atv’nin yeni sezon tanıtım filminde de yayınlanacağı öğrenilen dizi sezonda da devam etmeyi planlıyor. Pastel Film imzalı yapımı ‘Gül Masalı’ dizisi Atv ekranlarında her hafta Pazar saat 20.00 de ekranlara geliyor. Dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk otururken, senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu ve Alper Çağlayan kaleme alıyor. İlk bölümü ile 19 Haziran 2022 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizinin proje tasarımcılığı Soner Caner’e aitken, görüntü yönetmenliğini Ali Aslan, dizinin bestesini ise Aydilge üstlenmektedir. Sevilen dizi Gül Masalı’nın başrollerini Gülper Özdemir (Gonca Aydın) ve Erdem Kaynarca (Toprak Atabey) paylaşırken, dizinin güçlü oyuncu kadrosunda ise Sarp Can Köroğlu (Arda Seçkin), Zehra Yılmaz (Ece Kardeş), Keremcem (Adnan Fuat Demirci), Gülçin Hatıhan (Canan Atabey), Arif Pişkin (Tahir Aydın), Ayşenil Şamlıoğlu (Fatma), Fatma Tuğba Tutuğ (Zeynep), Suat Sungur (Seyfi/ Aşk Doktoru), Sait Genay (Rıfat Atabey), Zerrin Sümer (Havva), Yağmur Başkurt (Nurbanu), Serdem Paçal (Arzu Atabey), Mehmet Şeker (Ali Tüfek), Bülent Düzgünoğlu (Halil Atabey), Suat Karausta (Sırrı), Murat Ercanlı (Hidayet), Turan Selçuk Yerlikaya (Yavuz), Hazal Pekgöz (Gülümser), Kaan Berk Gültekin (Mehmet Akyaz), Duygu Kum (Pınar Çağlayan), Hasibe Aygül ve Özgür (Zeliha) karakterleri ile rol alıyor. Şuana kadar 9 bölüm ekrana gelen Gül Masalı dizisinin güçlü oyuncu kadrosuna güzel bir oyuncu daha dahil oldu. Gül Masalı dizisinde Deniz karakterine hayat verecek Elif Yılmaz kimdir? Elif Yılmaz nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Elif Yılmaz dizi ve filmleri hangileri? İşte merak edilenler…

 

Gül Masalı Dizisi ‘Deniz’ Kimdir?     

Gül masalı dizisine Elif Yılmaz dahil oldu ve dizide Ece’nin (Zehra Yılmaz’ın) kardeşi Deniz’e hayat verecek. İtalya’da annesi ile yaşayan Deniz maddi sıkıntılar yüzünden Isparta’ya; ablası Ece’nin yanına gelir. Deniz Isparta’ya geldikten sonra herkesi parmağında oynatmaya başlar.

Gül Masalı dizisinde Gonca’nın annesinin vefatıyla kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşmasını konu alan dizide ayrıca Gonca ile Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikayesi anlatılıyor.

Elif Yılmaz Kimdir? Elif Yılmaz Nereli, Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

Nereli: Adana

Yaşı: 25

Boyu: 1.70

Kilosu: 57

1997 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. 2020 yılında düzenlenen Miss And Mr Fashion TV 2020 güzellik yarışmasına katılan güzel oyuncu Turkey birincisi oldu. Ardından birçok oyunculuk teklifi almaya başlayan Yılmaz, her projeyi kabul etmediğini belirterek ‘’Hedefim ünlü olmak değil, iyi bir oyuncu olmak’’ diye konuştu.

Oyunculukta 2 yıl eğitim alan Elif Yılmaz, ‘Tam Kafadan Karavana’ isimli bir sinema filmi de çekti. Oyuncu koçu Esra Kızıldoğan ile çalıştığını da ifade eden güzel oyuncu iyi seviyede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Ayrıca İspanyolca eğitimi de almaktadır.

Elif Yılmaz bir röportajında ‘’La Casa de Papel’de yer alıp, Tokyo karakterini canlandırmak için neler vermezdim. Şu anda dil eğitimi alıyorum çünkü biliyorum ki kendime ne kadar yatırım yaparsam, o kadar uluslararası projelerde yer alma şansım artacak. Kendime güveniyorum, oyunculuğumu da geliştiriyorum.’’ dedi.































28-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar