Gülay Özdem “Emanet” dizisiyle oyunculuğa geri döndü!

Gülay Özdem “Emanet” dizisiyle oyunculuğa geri döndü!
Televizyon dünyasında “Sarışın saltanatını bitiren sunucu” olarak tanınan Gülay Özdem nihayet oyunculuğa dönüyor. Kanal 7'de hafta içi akşamları yayınlanan Emanet'in konusu nedir?

Televizyon ana haberlerinde sarışın saltanatına son veren sunucu olarak bilinen Gülay Özdem oyunculuğa geri dönüyor. İzleyici, Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisiyle oyunculuğa dönen Gülay Özden’in hangi karakteri oynayacağını merak ediyor. “Aşk kalbinin derininde…” sloganıyla ekrana gelen Emanet dizisinin konusu nedir, kariyerine oyuncu olarak devam edecek olan Gülay Özdem kimdir, haberimizde. Şimdi detaylar!

Gülay Özdem “Emanet” dizisiyle oyunculuğa geri döndü!

Televizyon dünyasında “Sarışın saltanatına nokta koyan sunucu” olarak tanınan Gülay Özdem nihayet oyunculuğa dönüyor. Kariyerine radyocu olarak başlayan Gülay Özdem sonrasında sunuculuğa terfi etti. Birçok radyoda görev yapan ünlü sunucu oyunculuk kariyerine Kanal 7’nin reyting rekorlarını kıran ‘Emanet’ dizisiyle devam edecek. Önce radyolarda sesiyle sonrasında sunuculukla tanıdığımız Gülay Özden’in Emanet dizisindeki rolü belli oldu. Ünlü sunucu ‘Emanet’ dizisinde ‘Kötü kadın İkbal’ rolüne hayat verecek.

Gülay Özdem Kimdir?

Ana haberlerinde sarışın saltanatına son veren esmer sunucu olarak hafızalara kazınan Gülay Özdem 1978 İstanbul doğumludur. Makine Mühendisliğinde okurken radyo spikerliğine başlayan Özdem, çok çeşitli radyolarda görev yaptı. Sonrasında televizyon sunuculuğuna geçen ünlü sunucu Habertürk TV, A Haber, FOX, NTV’de çeşitli programlarda sunuculuk yaptı.  Pana Sinema Akademisi’nde özel oyunculuk eğitimi alan güzel sunucu “Çakallarla Dans 5' filmiyle oyunculuğa geçiş yaptı. Sunuculuğu bırakan Gülay Özdem artık hafta içi her akşam Kanal 7'de ekrana gelen 'Emanet' dizisiyle oyunculuğa döndü. Emanet dizisinde 'kötü kadın İkbal' rolünü oynayacak Gülay Özdem’e canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Emanet dizisi konusu nedir?

'Her emanet kutsal bir yerde saklanır. Aşk kalbin en derininde…' sloganıyla Kanal 7’de hafta içi akşamları yayınlanan Emanet dizisi yetim kalan Yusuf’un sıcak hikayesini ele alıyor. Seher ve Yaman ailesi, yeğenleri Yusuf’u anne ve babasını kaybedince yanlarına alıp sahip çıkar. Yetim ve öksüz kalan küçük Yusuf, teyzesi Seher ve eniştesi Yaman ile yaşamaya başlar. Ablasının ölümüyle sarsılan Seher yeğenine sahip çıkmak için yanına alır. Bu arada Yaman da ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze almıştır. Farklı dünyaların insanları olsa da bu savaşta tek kazanan aşk olacaktır. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hayatın içinden sıcak hikayesi Emanet, hafta içi her akşam Kanal 7 ekranlarında. Keyifli seyirler

09-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar