Kuzey Yıldızı’nda Koronavirüs Şoku! Çekimler Bir Hafta Ertelendi!

Kuzey Yıldızı’nda Koronavirüs Şoku! Çekimler Bir Hafta Ertelendi!
Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta koronavirüs şoku. Genç ve güzel oyuncuda koronavirüs testi pozitif çıktı.

Son günlerde iyice artan ve her gün onlarca insanın canına mal olan koronavirüs şoku televizyonlarda yayınlanan dizileri de etkiliyor. Daha önce pek çok dizi oyuncusu ya da çalışanında görülen koronavirüs hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gönül Dağı, Alev Alev, Bay Yanlış gibi dizilerde ve Netflix için çekilen bazı dizi setlerinde görülen koronavirüs şimdi de Show Tv’nin Cumartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde de ortaya çıktı. İkinci sezonunda olan ve seyircinin heyecanla ve severek takip ettiği romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncularının koronavirüs testi sonucu bir oyuncunun pozitif olduğu açıklandı. Dizide Kuzey’in kızlarından Gökçe karakterine hayat veren Nilsu Berfin Aktaş’ın koronavirüs testinin pozitif çıktı öğrenildi. İşte haberin detayları!

Gökçe Koronaya Yakalandı!

Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelen ve ikinci sezonunda olan Kuzey Yıldızı İlk aşk seyircinin heyecanla takip ettiği yapımlardan biri. Dizi romantik komedi türünde ele alınıyor ve Ordu’da çekiliyor. Oyuncu kadrosunda Aslıhan Güler, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Toygan Avanoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizi bu sezonda reytinglerde oldukça iyi bir durumda. Dizinin çekimleri devam ederken yapımcı firma koronavirüs tedbirleri kapsamında elinden geleni yapıyor. Sık sık koronavirüs testi yapına sette son yapılan test sonucunda dizinin güzel oyuncularından Nilsu Berfin Aktaş’ın testi pozitif çıktı. Bunun üzerine dizide çalışan herkese yeniden koronavirüs testi yapıldı ancak sonuçlar negatif oldu. Şimdilik sadece Gökçe karakterini canlandıran Nilsu Berfin Aktaş’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Çekimlere Ara Verildi!

Ordu’da çekilen Kuzey yıldızı İlk Aşk’ta gökçe karakterine hayat veren Nilsu Berfin Aktaş’ın yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine yapımcı firma başarılı dizinin çekimlerini tedbir amaçlı olarak erteledi. Tüm oyuncuların ve çalışanların dinlenmesi için bir hafta çekimleri ertelenen dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Bir haftalık aranın ardından yapılacak yeni bir testin ardından duruma göre çekimlerin en kısa sürede yeniden başlayacağı belirtildi. Öte yandan koronavirüse yakalanan Nilsu Berfin Aktaş’ın durumunun iyi olduğu ve oyuncunun kendisini karantinaya aldığı öğrenildi. Bizde genç ve güzel oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce salığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

10-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar