Güldür Güldür programından sevindiren haber!

Güldür Güldür programından sevindiren haber!
Güldür Güldür programından sevindiren haber! Güldür Güldür Show ne zaman yayınlanacak? Güldür Güldür Show full hd canlı izle.

Show TV ekranlarının sevilen komedi programı Güldür Güldür Show, hayranlarını sevindirecek haberi verdi. Show TV müjdeli haberi verdi. Güldür Güldür hayranlarını sevindirecek haber. Güldür Güldür Show ne zaman? Güldür Güldür Show oyuncuları kimler? Güldür Güldür Show sunucusu. Güldür Güldür Show hangi gün?

Güldür Güldür Show programından müjdeli haber geldi. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show yepyeni skeçleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Ali Sunal'ın eşsiz sunumu ile ekranlara getirilen Güldür Güldür Show, hayranları tarafından en sevilen yapımlar arasında yer almakta. Show TV kanalı müjdeli haberi verdi.

BKM Mutfak önceliğinde ekranlara getirilen Güldür Güldür Show oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek, Ecem Erkek, Onur Buldu, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Murat Akkoyunlu ve Dağhan Külegeç gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır. İlk olarak 2013 yılında Fox tv kanalında yayınlanmaya başlayan Güldür Güldür Show, Beşiktaş Kültür Merkezi Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilmektedir. Yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği Güldür Güldür Show programı, senaryosunda Murat Kepez yer alırken yönetmen koltuğunda ise Meltem Bozoflu oturmaktadır. Toplada 9 sezondur seyircisi ile birlikte olan eğlence programının sunuculuğunu ise Ali Sunal üstlenmektedir.

Oynanan skeçleri ile izleyenlerin gönlünü fethetmeyi başaran Güldür Güldür Show, Show TV kanalının kararına göre artık hafta iki kere yayınlanacak. Güldür Güldür Show her hafta yepyeni bölümleri ile Cuma ve Cumartesi akşamları sizlerle olacak!

Ali Sunal kimdir?
22 Eylül 1977 yılında dünyaya gelen Ali Sunal, İstanbul doğumludur. Türk tiyatro ve sinema oyuncusu olan Ali Sunal, Kemal Sunal'ın oğludur. En Son Babalar Duyar dizisinde rol aldığı Mustafa karakteri ile ünlenen Ali Sunal, günümüzde ise Show TV kanalında yayınlanan Güldür Güldür Show programını sunmaktadır.

Ali Sunal rol adlığı dizi ve filmlerden bazıları

Şaban ile Şirin

En Son Babalar Duyar

Kanlı Düğün

Benim Annem Bir Melek

Huzurum Kalmadı

Okul

Dedemin Fişi

KIsık Ateşte 15 dakika

Sıfır Noktası

Hayat Öpücüğü

18-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar