Sevilen dizi final yapıyor

Sevilen dizi final yapıyor
Kötülerin ölmesiyle kabus bitiyor ve Gaziantep'in köklü iki ailesi tekrar bir araya gelerek mutluklarını kalıcı hale getiriyor. Gerçek bayram sevincini izleyiciye yaşatıyor.

İki sezona damga vuran sevilen bir dizi daha ekrana veda ediyor. Dizi severler hangi dizi için final kararı alındığını merak ediyor. 66. Bölümüyle final yapacak olan TRT1 dizisi 19 Mayıs Çarşamba günü son kez yayınlanacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi ile ilgili detaylar haberimizde.

Sevilen dizi final yapıyor

İki sezona damga vuran ve 19 Mayıs Çarşamba akşamı 66'ncı bölümüyle ekrana gelecek olan Benim Adım Melek dizisi final kararı aldı. Gaziantep’te çekilen ve yöre insanının kültürünü ekrana taşıyan Benim Adım Melek dizisinde Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi usta isimler görev yapıyor.

Final bölümünde neler olacak?

Geçtiğimiz sezonda damga vuran ve bu yıl 2. Sezonunda da izlenmeye devam eden Benim Adım Melek, final bölümünde yaşanan nice badireden sonra Karadağlar ve Şirhanlar eski şaşalı günlerine dönüyor. Alpay’ı fare zehriyle yok eden Kenan’ın intihar etmesiyle kâbusun bittiği mutlu ve huzurlu günler Gaziantep’in iki köklü ailesine bayram sevinci yaşatıyor. Alpay’ın ölümüyle sokaklara düşen Funda’nın hali izleyicinin yüreğini parçalarken ona yine Melek sap çıkarak locaya alıyor. Kenan, İdris ve Alpay üçlüsünün mezara girmesiyle sıcak aile saadeti yeniden iki aileyi bir araya getiriyor.

15 yıl sonra

Final kısmında zaman akışı hızlanıyor ve 15 yıl sonrasından enstantaneler veriliyor. 20 yıllık gecikmeyle ve nice zorluklarla evlenen Halil ve Melek çifti mutluluklarını bir kız çocuğuyla perçinlerken Seyit Ali ve Cumali iyice yaşlanmıştır. Hastanede çalışan Doktor Ömer tayinden vazgeçerek tüm enerjisini Gaziantep halkına harcamış ve Defne ile çocuk sahibi olarak mutluluklarını kalıcı hale getirmiştir. Mahmut ikizleriyle mutlu bir babalık yaşarken kardeşi Mithat ile Seyran da çocuklarıyla ailenin saadetini artırmıştır.  Almanya’ya dönmekten vazgeçerek Gaziantep’te kalan Kerem de başarılı spor hayatına devam etmektedir. İlerlemiş kanser olduğu için yıllar sonra baba ocağına dönen Melek aradan geçen zamandan sonra hastalığını tamamen yenmiş ve Şerhanlar ile Karadağlar ailesini tekrar bir araya getirmeyi başarmıştır.

“Şükürler olsun bize tekrar bayram sevinci yaşatan rabbime” sözleriyle durumu özetleyen Melek bütün aileyi bir araya getiren masaya doğru ilerlerken verilen mücadelelerin boşa gitmediğini veciz bir ifadeyle dile getiriyor.

Benim Adım Melek Final bölümüyle 19 Mayıs Çarşamba saat 20.00'de TRT1'de son kez izleyicisiyle buluşuyor. Keyifli seyirler

18-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar