Güldür Güldür Show İki Oyuncusunu Kaybetti

Güldür Güldür Show İki Oyuncusunu Kaybetti
Güldür Güldür Show sezon arasına girerken iki başarılı oyuncusuyla yollarını ayırdı. Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu Güldür Güldür Show’a veda ettiler.

Ekranların nadir eğlence programlarından olan uzun yıllardır Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show geçtiğimiz günlerde sezon arasına girdi. Uzun bir yayın sürecinin ardından sezon finali yapan başarılı yapım bu ara sırasında ne yazık ki iki oyuncusuna da veda etti. Ali Sunal’ın yönetiminde yayınlanan ve eğlenceli ve zaman zaman da eleştirel skeçleriyle seyirciyi ekrana bağlayan ve oldukça beğenilen yapında rol alan usta oyuncular Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu yeni sezonda Güldür Güldür Show’da olmayacaklarını belirterek hem seyirciye hem de arkadaşlarına veda ettiler. İki başarılı oyuncunun yapımdan ayrılması ise seyirciyi oldukça üzdü. İki oyuncu seyirciye vedalarını ise sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla yaptılar.

Ecem Erkek (Naime) Veda Etti

Show Tv ekranlarının sevilen ve uzun yıllardır ekranda olan başarılı yapımı Güldür Güldür Show geçen hafta sezon arası vererek ekranlara veda etti. Oldukça çok sevilen ve reytinglerde de iyi durumda olan yapım gelecek sezon ekranlarda yeniden seyirciyle buluşacak ancak bu sefer iki oyuncusu olmayacak. Güldür Güldür Show ekrana veda ederken oyuncuları Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu yapıma ve seyirciye veda ettiler. Genç ve başarılı oyuncu Ecem Erkek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziye veda etti. Ecem Erkek paylaşımında “oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de Güldür Güldür öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım şeyi kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola koyuluyorum. Gelecek sezon Güldür Güldür’de olmayacağım. Bir sonraki durakta görüşelim” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu Güldür Güldür Show’da canlandırdığı Naime karakteriyle çok sevilmiş ve beğenilmişti. Oyuncunun yeni sezonda nasıl bir projede olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Murat Akkoyunlu da Ayrıldı

Show Tv’nin başarılı yapımı Güldür Güldür Show’a veda eden bir diğer oyuncu ise Murat Akkoyunlu oldu. Akkoyunlu sezon finalinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yapıma ve seyirciye veda etti. Başarılı oyuncu Murat Akkoyunlu da paylaşımında “Güldür Güldür seyircisine ve ekibine yol arkadaşlıkları için teşekkürler. Önümüzdeki sezon bol reytingler dilerim” ifadelerini kullandı.

06-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar