Show Tv’nin Yeni Dizisi İddialı Geliyor

Show Tv’nin Yeni Dizisi İddialı Geliyor
Güzel ve başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci Eylül Yayın döneminde Show Tv’de ekrana gelecek iddialı dizide başrol oynayacak.

Yaz sezonu geldi ve artık televizyonlar bu sezon için hazırladıkları projelerin meyvesini topluyor ya da hayal kırıklığı yaşıyor. Ancak televizyon kanalları için yeni bir süreç başladı ve bu süreç oldukça heyecanlı, mücadeleci ve hızlı başladı. Eylül yayın dönemi için hazırlıklarını hızla sürdüren kanallar ve yapım şirketleri iddialarını ortaya koymaya ve birbirinden ilginç ve iddialı yapımları seyircinin beğenisine sunmaya hazırlanıyorlar. Tabi bu iddialı yapımlar için iddialı ve usta oyuncularla anlaşabilmek için de ellerinden geleni yapıyorlar. Show Tv ekranlarında eylül sezonunda yayınlanacak olan ve Süreç Film tarafından yabancı bir diziden uyarlanan, kod adı Yalancı olan dizide iddialı bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Dizi daha önce erkek başrol oyuncusu olarak Salih Bademci’yle anlaşmıştı. Süreç Film’in Salih Bademci’ye partner olması için yaklaşık 2 yıldır ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

İki Usta İsim Başrolde

Yeni sezona iddialı hazırlanan Show Tv bu iddiasını ortay koyabilmek için şu sıralar yapım şirketleriyle çok yoğun bir mesai harcıyor. Kanal final yapan yapımlarının yerini yine aynı şekilde başarılı projelerle doldurmak ve rakip kanalların önüne geçebilmek için ince eleyip sık dokuyor. Bunun için Süreç Film’in hazırladığı Yalancı (Liar) yapımı oldukça önem kazanmış durumda. İngiltere’de oldukça ses getiren Liar adlı projenin Türk versiyonundan da oldukça ümitli olan yapım şirketi cast için de oldukça iddialı oyuncularla görüşüyor. Geçtiğimiz günlerde usta ve başarılı oyuncu Salih Bademci’yle anlaşan şirket Salih Bademci’ye dizide zengin ve dul bir karakter olan Adrew karakterini teklif etmişti. Süreç Film Salih Bademci’nin karşısında yer alacak partneri için de oldukça titiz bir hazırlık ve araştırmadan sonra iki yıldır ekranlarda yer almayan ünlü ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu ile anlaşmaya vardı. Dizide Salih Bademci’nin karşısında olacak olan Burçin Terzioğlu’nun canlandıracağı karakter ise orijinal dizide Laura adında bir öğretmen.

Yalancı (Liar) Dizisi Konusu Ne?

Süreç Film tarafından Türkiye’ye uyarlanacak olan Liar adlı dizi 2017 yılında İngiltere’de ITV kanalında gösterime girdi. Başlarda mini dizi olarak hazırlanan dizinin elde ettiği başarının ardından devam etmesine karar verildi ve 12 bölüm çekildi. Liar dizisi kendisine alan olarak, 21 yüzyılda yaşanan cinsiyet, kimlik siyaseti, aile hayatı ve yozlaşma, düzenbazlıklar üzerine yapılandırıldı. Zengin ve bekar bir dul olan Andrew çocuğunun okulunda sınıf öğretmeni olan Laura ile randevuya çıkmıştır. Ertesi sabah uyandığında Laura tecavüze uğradığını iddia eder. Andrew ise bunu kesinlikle kabul etmez. Laura ise tecavüze uğradığını kanıtlamak için büyük bir mücadeleye başlar ve bu büyük mücadele sırasında gizlenmiş pek çok gerçek de ortaya çıkar.

06-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar