İtalya - İspanya maçı canlı izle

İtalya - İspanya maçı canlı izle
İtalya - İspanya maçı canlı izle: İtalya - İspanya maçı hangi kanalda? Euro 2020 Yarı final maçını canlı ve online olarak izlemek için detaylar.

İtalya - İspanya maçı canlı izle: İtalya - İspanya maçı hangi kanalda? İtalya ile İspanya arasındaki Euro 2020 Yarı final mücadelesi herkes tarafından merakla bekleniyor. Karşılaşmanın keyfini çıkarmak isteyen izleyiciler televizyon başında olacak. Bir o kadar izleyici de internet üzerinden online olarak izlemeyi tercih edecek. Peki bu önemli mücadele internette hangi adresten izlenebilir? Siz de İtalya - İspanya maçını internet üzerinden online olarak izlemek istiyorsanız bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. İtalya - İspanya maçını full HD ve online olarak izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

İtalya - İspanya maçı canlı izle

İtalya ile İspanya arasında oynanacak Euro 2020 Yarı final karşılaşması 22.00'da başlayacak. Herkes tarafından heyecanla beklenen İtalya - İspanya maçını TRT 1 ekranlara getirecek. İtalya - İspanya maçına da diğer yarı final karşılaşması ve final karşılaşmasında olacağı gibi Wembley Stadyumu ev sahipliği yapacak? İtalya ile İspanya arasında oynanacak karşılaşmayı internet üzerinden izlemek istiyorsanız bu adresten kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. İtalya - İspanya maçını ekrana getirecek olan TRT 1'in canlı yayınını izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

İtalya - İspanya maçı ilk 11'ler

İtalya ilk 11: Donnarumma, Di Lorenzo, Chiellini, Emerson, Bonucci, Verratti, Jorginho, Chiesa, Barella, Insigne, Immobile

İspanya ilk 11: Simon, Azpilicueta, Garcia, Alba, Laporte, Busquets, Koke, Torres, Oyarzabal, Pedri, Olmo

İtalya ile İspanya, tarihlerinde 34 kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan maçların 12 tanesini İtalya kazanırken 9 maçı da İspanya kazandı. 13 maç ise beraberlikle sona erdi. İtalya ile İspanya, Euro 2008'den beri her Avrupa Şampiyonası'nda karşı karşıya geliyorlar. Euro 2008 çeyrek finalinde oynanan maç 0-0 bitti ve penaltılarda kazanan İspanya oldu. Euro 2012'de ise iki kez karşı karşıya geldiler. Aynı grupta mücadele eden iki takımın grup maçı 1-1 berabere bitti. İki takım aynı turnuvada final maçında karşılaştılar ve İspanya, 4-0 kazanarak kupayı müzesine götürdü. Euro 2016 son 16 turundaki maçı ise 2-0 İtalya kazandı.

06-07-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar