Güldür Güldür Show'da herkesi şoke eden ayrılık!

Güldür Güldür Show'da herkesi şoke eden ayrılık!
226. Bölümüyle ekrana gelecek olan Güldür Güldür Show’da herkesi şoke eden bir ayrılık yaşandı. Güldür Güldür Show’dan ayrılan oyuncu kim ve neden ayrıldı?

Güldür Güldür Show, Cuma günleri seyircisini güldürmeye, güldürürken düşündürmeye devam ediyor. 226. Bölümüyle ekranlara gelecek olan Güldür Güldür Show’da herkesi şoke eden bir ayrılık yaşandı. Program hayranları Güldür Güldür Show’dan ayrılan ve onun yerine gelen oyuncuyu merak ediyor. Uzun süredir ekiple olan ve adeta Güldür Güldür Showla özdeşleşen oyuncu neden ekipten ayrıldı? Şimdi detaylar

Güldür Güldür Show'da herkesi şoke eden ayrılık!

Uzun süredir ekiple hareket eden ve yaptığı skeçlerle geniş hayran kitlesi oluşturan Özgün Aydın programdan ayrıldı. Show TV ekranlarında bu hafta 226. Bölümü yayınlanacak programda Özgün Aydın’ın yerine Giray Altınok görev yapacak. Özgün Aydın hayranlarını şoke eden gelişme üzerine ulaştığımız program yetkilileri Özgün Aydın’ın yeni bir proje nedeniyle kısa bir süreliğine programdan ayrıldığını duyurdu.

Yerine Kim Geldi?

Proje bitiminde tekrar ekibe katılacak Özgün Aydın yerine bir atama yapıldı. Hem yazar, hem de oyuncu yönüyle dikkat çeken Giray Altınok, BKM Film imzalı "Güldür Güldür Show"da Feridun karakterine hayat verecek. Bilindiği üzere Giray Altınok, "Aykut Enişte" film serisini yazıyordu. Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 6 Mart Cuma günü Show TV’de!

Özgün Aydın Kimdir?

1984 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Ankara'da "Öteki Tiyatro" ve "Tiyatro Oyunbaz" tiyatro guruplarında çalıştıktan sonra İstanbul’a yerleşen Özgün Aydın, Duru Tiyatro, Tiyatro Dan ve Levent Kırca Tiyatrosu'nda görev aldı. Bir döneme damga vuran Olacak O Kadar TV Programı'nda sunucu ve oyuncu olarak çalışan oyuncu aynı ekiple "Son İstasyon" filminde görev aldı. Daha sonra "Güldür Güldür" adlı televizyon şovuna geçen Özgün Aydın, programın en dikkat çeken oyuncularından biri oldu. Canlitv olarak Özgün Aydın’a oyunculuk hayatında başarılar diliyoruz.

Tiyatro Oyunları :

2010 - Bunu Yapan İki Kişi - Tiyatro Grubu

2009 - Bir Karşılaşma Bir Nedir - Tiyatro Oyunbaz

2008 - Şah Mat - Duru Tiyatro

2007 - Çıkışyokland Cumhuriyeti - Öteki Tiyatro

2006 - Belgelerle Kurtuluş Savaşı - Öteki Tiyatro

Rol Aldığı Film ve Diziler:

2014 - Olur Olur! (Sinema)

2013 - 2014 - BKM Güldür Güldür

2010 - Son İstasyon (Sinema)

2009 - Olacak O Kadar (Sunucu)

2006 - Kod Adı (Dizi)

2005 - Ne Seninle Ne Sensiz (Dizi)

2005 - Karanlıktaki Umut (Dizi)

2005 - Kaleiçi (Dizi)

2005 - Emret Komutanım (Dizii)

2002 - Koçum Benim (Dizi)

2002 - Canım Kocacığım (TV dizisi)

2000 - Bizim Evin Halleri (TV dizisi)

05-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar