Güldür Güldür Show’un Oyuncusu Evlendi

Güldür Güldür Show’un Oyuncusu Evlendi
Güldür Güldür Show’un genç ve başarılı oyuncularından biri olan Burak Topaloğlu geçtiğimiz gün Ezgi Tanır ile dünya evine girdi.

BKM Film tarafından hazırlanan ve uzun yıllardır Show Tv ekranlarında yayınlanan eğlence – mizah programı Güldür Güldür Show bu sezonu geçtiğimiz haftalarda açtı ve seyirciyle yeniden bir araya geldi. Stüdyo ve ekran başındaki seyircinin keyifle izlediği program cumartesi akşamları yayınlanıyor. Bugüne kadar oldukça başarılı bir grafikle yayın hayatına devam eden yapımda birbirinden ünlü pek çok isim yer alıyor. Zaman zaman kadrosunda evlenenler, ayrılanların da olduğu yapımın oyuncu kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Burak Topaloğlu geçtiğimiz gün dünya evine girdi. Ünlü ve başarılı oyuncu Ezgi Tanır ile nikah kıydı ve evlendi.

Burak Topaloğlu Evlendi

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve aldığı reytinglerle kanalın başarılı yapımları arasında gösterilen Güldür Güldür Show’un oyuncuları arasında yer alan genç isim Burak Topaloğlu ile sevgilisi Ezgi Tanır evlenerek dünya evine girdi. Geçtiğimiz haziran ayında nişanlanan çift nişan sürecini daha fazla uzatmayarak evlilik kararı almış ve hazırlıklara başlamıştı. Geçtiğimiz gün dünya evine giren çift bu mutluluklarını aileleri, yakınları ve sevdikleriyle paylaştı. Düğüne yakınları ve oyuncu arkadaşları ile katılan çiftin nikah sırasında oldukça mutlu oldukları gözlendi. Başarılı oyuncu Burak Topaloğlu sosyal medya hesabından nikah fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşırken eşi Ezgi Tanır ise fotoğrafın altına “oradan buradan fotoğraf toplama konusunu bitiriyorum. Bunlarla olayı kapatıyorum. Partiye devam my love” ifadelerini yazdı. Çiftin bu paylaşımları kısa sürede pek çok beğeni ve yorum aldı.

Burak Topaloğlu Kimdir?

Güldür Güldür Show ekibinin oyuncu kadrosunda bulunan genç ve başarılı isimlerden Burak Topaloğlu 4 Ocak 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Burak Topaloğlu Haliç Üniversitesi Konservatuvar fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki performansıyla dikkatleri çeken ünlü isim pek çok tiyatro oyununda da sahne almıştır. Oyuncunun rol aldığı kamera önü yapımları arasında Dedemin Fişi, Kocan kadar Konuş, Güldür Güldür Show, İsmail Baki, Sabit Kanca gibi yapımlar yer almaktadır. Oyuncu halen Güldür Güldür Show kadrosunda yer almaktadır.

04-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar