Necip Memili Darmaduman Dizisini Anlattı

Necip Memili Darmaduman Dizisini Anlattı
Fox Tv ekranlarında yeni başlayan ve henüz 2. Bölümü yayınlanan Darmaduman dizisinde Harun karakterine hayat veren Necip Memili diziyi ve karakterini anlattı.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayına başlayan yeni dizilerden Darmaduman henüz yayınlanan ilk iki bölümüyle seyircinin beğenisini kazanmış durumda. ABD’de yayınlanan ve en başarılı diziler sıralamasında üst sıralarda yer alan Beverly Hills 90210 adlı yapımdan uyarlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Nur Fettahoğlu gibi ünlü isimlerin yanında yer alan ve ustalığı ve oyunculuğuyla diziye bambaşka bir renk katan ünlü isim Necip Memili dizide Harun karakterini canlandırıyor. Ünlü isim henüz yeni başlayan Darmaduman’ı ve canlandırdığı karakteri anlattı.

Sıcak Bir Aile İşi

Ay Yapım tarafından hazırlanan Darmaduman seyirciyle yeni buluşmaya başladı. Dizide Harun karakterine hayat veren başarılı ve usta oyuncu necip Memili diziyi anlattı. Memili dizi için “çok samimi, sıcak bir aile işi. Klasik bir laf vardır ya “herkesin içinde kendinden bir parça bulacağı” hatta herkesin “hayatımda bazı şeyler böyle değişsin ve dönüşsün” diyebileceği bir iş çünkü bizim karakterlerimizin de hayatı dizi içerisinde çok değişiyor ve dönüşüyor. Herkesin keyifle izleyebileceği, kendinden bir şeyler bulacağı, hayatında değişiklikler yapabileceği, izler bırakan, birçok pencere açan bir iş ve senaryo. İçinde olup, o havayı teneffüs etmek çok keyifli benim için” ifadelerini kullandı.

Harun’u Oynamak Çok Keyifli

Ünlü oyuncu yeni dizisi Darmaduman’da canlandırdığı Harun karakteri ile ilgili olarak da “bugüne kadar oynadığım karakterlerin çoğu sert mizaçlı adamlardı. Harun’un yeri o yüzden benim için çok başka. Menajerim ile gerçeğe daha yakın, o ütopyadan daha uzak bir karakteri canlandırma üzerine konuşurken kısa bir süre sonra Harun karakteri geldi. Harun nev-i şahsına münhasır bir adam. Okul dönemini öğrenci olayları ile geçirmiş, çok zengin bir ailenin büyük oğlu. Babası ile yaşadığı sorunlu ilişkiden dolayı evden ayrılmış, 25 sene geri dönmemiş, bir kadına aşık olmuş, ikizleri olmuş bir baba. Şimdiden benim için yeri çok başka, onu oynamak çok keyifli. İşin gerçeğini söylemek gerekirse bana benzeyen çok tarafları var” ifadelerini kullandı. Darma Duman yeni bölümleriyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

04-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar