Gülperi Bu Hafta Neden Yok?

Gülperi Bu Hafta Neden Yok?
Show Tv'de yayınlanan Gülperi her hafta cuma günleri seyirci tarafından beğenilerek takip ediliyor. Son zamanlarda reytinglerde sorun yaşayan dizi bu hafta yayınlanacak mı?

TİMS&B tarafından Show Tv için hazırlanan ve bu sezon henüz ilk sezonu olan baarılı dram dizisi Gülperi’de olaylar ve heyecan bitmiyor. 28. Bölümü yayınlanan dizinin yapımcılığını Timur Savcı, Burak Sağyaşar yaparken, yönetmenliğini Şenol Sönmez ve senaryo yazarlığını ise Hatice Meryem yapıyor. Seyirci tarafından oldukça sevilen ve reytinglerde zirveyi zorlayan dizinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuççuoğlu ve Ece sükan gibi usta oyuncular yer alıyor. Her hafta seyirciyi adeta soluksuz bırakan dizi her ne kadar son haftalarda reytinglerde bir düşüş yaşasa da yinede yapımcısını ve yayaıncı kanalı memnun ediyor. Ancak dizinin 29. Bölümüyle ilgili ortaya atılan iddia bir anda gündeme düştü. Dizinin 19 Nisan Cuma günü yayınlanacak bölümünün yayınlanmayacağı bildirildi. Show Tv’nin yayın akışında da görünmeyen dizi için acaba soruları sorulmaya başlandı.

Gülperi’de Neler Oluyor?

Her hafta Cuma günleri Show Tv’de ekranlara gelen başarılı dizi Gülperi’nin bu hafta yayın akışında olmayışı çeşitli söylentilere sebep oldu. Dizinin son haftalarda düşen reytinginin bu hafta yayınlaanmamasında bir etkisi olup olmadığı bilinmiyor. Ancak son haftalarda düşen reytinglerden kanal ve yapımcının memnun olmadığı biliniyor. Oldukça ünlü ve başarılı oyunculardan oluşan kadrosuyla sezona oldukça iddialı giren ve ilk zamanlar zirvede yer alan dizi özellikle Atv’de yayına başlayan Hercai’den sonra reytinglerde bariz bir düşüş yaşadı. Son olarak 19 Nisanda dizinin yayınlanmayacak olması seyirci tarafından kuşkuyla karşılandı. Dizinin sevenleri acaba dizi bitecek mi sorularını sorarken aslında Gülperi’nin olmamasının çok daha başka bir sebebinin olduğu ortaya çıktı.

Gülperi Bu Hafta Neden Yok?

Sevilen dizi Gülperi’nin 19 Nisan Cuma günü yayınlanmayacak olması çeşitli söylentilere yol açtı. Kanal ve yapım şirketinin de bir açıklama yapmaması iddiaları iyice güçlendirirken aslında 19 Nisan Cuma günü Gülperi’nin yayınlanmamasının çok açık bir sebebi var ve bunun Gülperi ile bir ilgisi yok. 19 Nisan Cuma gününün Regaip Kandili olması dolayısıyla kanalların yayın akışında değişikliğe gittikleri ve Show Tv’nin de 19 Nisan Cuma günü kandil özel programı yayınlayacak olması dolayısıyla Gülperi’yi yayınlamayacağı görülüyor. Yani aslında Gülperi yoluna tüm kararlılığı ile devam ediyor ve dizi bir sonraki hafta 29. Bölümüyle sevenleriyle buluşacak.

 

15-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar