Gülperi final yapıyor!

Gülperi final yapıyor!
Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in başrollerini paylaştığı Gülperi dizisinden kötü haber geldi. Gülperi çok yakında final yapıyor!

Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi'den hayranlarını üzecek haber geldi. Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuççuoğlu, Ece Sükan, Şefika Ümit Tolun, Burak Dakak ve Erkan Bektaş gibi isimlerin bir arada olduğu sağlam kadrosu ile izleyenleri mest eden Gülperi final yapıyor. Neden final yaptığı ile ilgili net bir bilgi olmasa da dizinin 30. bölümü ile ekranlara veda edeceği açıklandı. Dizinin hayranları gelen bu haber karşısında üzüntüsünü gizleyemedi. Peki Gülperi'nin final bölümünde neler olacak? Gülperi ölecek mi?

Gülperi Final Yapıyor!

Cuma akşamları ekranlara gelen Gülperi dizisi reytinglerde çok kan kaybetmişti. Reytinglerde kötü giden Gülperi, Kanal D'nin televizyon dünyasının en soluklu dizisi Arka Sokaklar'la yarışıyordu. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytingler de en üst sıralara yerleşen dizi Nisan ayı itibari ile büyük bir gerileme yaşadı. Dizinin final yapmasındaki en büyük etken ise Cuma gününe alınan veya Cuma günü yayınlanan bir çok rakip dizinin ekranlara gelmesi oldu. İlk bölümden itibaren her hafta ilgi ile izlenen dizi son bölümlere doğru izleyici de sıkılma etkisi yarattı. İlgiyi farklı kanallardaki farklı dizilere veren izleyici Gülperi'nin adeta fişini çekti. Show TV dizileri arasında en iyi tutunan dizi Çukur oldu. Her Pazartesi, Show TV'yi reytinglerde tavan yaptırıyor. Bakalım Show TV, Cuma günlerini hangi dizi ile dolduracak?

Gülperi Bu Hafta Neden Yok?

Sevilen dizi Gülperi’nin 19 Nisan Cuma günü yayınlanmayacak olması çeşitli söylentilere yol açtı. Kanal ve yapım şirketinin de bir açıklama yapmaması iddiaları iyice güçlendirirken aslında 19 Nisan Cuma günü Gülperi’nin yayınlanmamasının çok açık bir sebebi var ve bunun Gülperi ile bir ilgisi yok. 19 Nisan Cuma gününün Regaip Kandili olması dolayısıyla kanalların yayın akışında değişikliğe gittikleri ve Show Tv’nin de 19 Nisan Cuma günü kandil özel programı yayınlayacak olması dolayısıyla Gülperi’yi yayınlamayacağı görülüyor. Yani aslında Gülperi yoluna tüm kararlılığı ile devam ediyor ve dizi bir sonraki hafta 29. Bölümüyle sevenleriyle buluşacak. Yeni bölüm haftaya Cuma günü yayınlanacak.

 

17-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler