Gülseren Budayıcıoğlu Duyurdu: Kral Kaybederse Dizisi Geliyor

Gülseren Budayıcıoğlu Duyurdu: Kral Kaybederse Dizisi Geliyor
Son dönemlerin reyting rekortmeni dizilerinin kitaplarının yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’ndan yeni dizinin müjdesi geldi.

Son dönemlerde yayınlanan televizyon dizilerine damgasını vuran ünlü yazar ve psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserleri seyirci tarafından ilgi ve büyük merakla izlendi. Kimi büyük eleştiriler alan yapımlar çokça çok beğenildi ve reytinglerde de ilk sıralarda yer aldı. Şu ana kadar üç farklı kanalda kitaplarının dizi uyarlaması yapılan ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu bir kitabının daha dizi çalışmasının devam ettiğini duyurdu. Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk olan psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu yeni dizi çalışmasının Kral Kaybederse adlı kitabına yapılacağını belirtti. Kitaplarından uyarlanan diziler reyting rekorları kıran yazarın Kral Kaybederse adlı kitabının diziye uyarlama çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

Kral Kaybederse

Bugüne kadar TRT 1 için halen yayınlanan ve bu sezon final yapacak olan Masumlar Apartmanı, Tv 8 için Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kanal D için halen yayınlanan Camdaki Kız adlı yapımların kitaplarının yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’ndan yeni bir dizi müjdesi geldi. Buket Aydın ile Yüz Yüze adlı programa konuk olan Gülseren Budayıcıoğlu sevenlerine Kral Kaybederse adlı kitabının dizi çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Gülseren Budayıcıoğlu açıklamasında “umarım çok güzel bir dizi olur. Çünkü bir kitabın dizi olması çok zormuş. Sadece senaryo ile iş bitmiyormuş. Kral Kaybederse dizisi için bu yıl uğraşacağız” ifadelerini kullandı. Dizi için başrolde düşünülen isim ise daha önce Kıvanç Tatlıtuğ olarak belirtilmişti.

OGM Pictures & Star Tv

Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarını diziye uyarlayan yapım şirketi OGM Pictures geçtiğimiz aylarda Star Tv ile sözleşme imzalamış ve artık sadece Star Tv için proje üreteceğini belirtmişti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerini diziye uyarlayan şirketin Kral Kaybederse kitabını da Star Tv için uyarlayacağı belirtiliyor. Dizinin yeni sezonda ekranlarda olması bekleniyor. Öbür taraftan OGM Pictures tarafından hazırlanan ve halen yayında olan TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı bu sezon final yapıyor. Yine aynı şekilde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımı Camdaki Kız’da Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden dizi olarak uyarlanmış durumda. İkinci sezonunda ola dizinin ne zaman final yapacağı ise henüz bilinmiyor.

28-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar