Trabzon Sporun Şampiyonluk Videosu Olay Oldu

Trabzon Sporun Şampiyonluk Videosu Olay Oldu
2021 – 2022 sezonunda şampiyonluğa koşan Trabzonspor sosyal medya hesabından yayınlanan bir video her kesimden takdir topladı.

Spor Toto Süper Lig’de 2021 – 2022 sezonunda şampiyonluğa ulaşacak takımın belli olmasına sayılı günler kaldı. Halen 76 puanla ligde 1. Sırada yer alan ve en yakın takipçisi Fenerbahçe’den 11 puan önde olan Trabzonspor şampiyonluğa en yakın takım olarak görülüyor. Büyük bir mucize olmazsa şampiyonluğu garanti olan Trabzonspor bu hafta kendi sahasında Antalyaspor’la karşılaşacak. Bu maçta alacağı bir puan bile Trabzonspor’u şampiyon yapmaya yeterken Karadeniz temsilcisi şimdiden kutlamalara hazırlanıyor. En son 1983 – 1984 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor için bu şampiyonluk büyük önem taşıyor ve hazırlıkları da buna göre yapıyor. Trabzonspor tarafından hazırlanan ve yayınlanmaya başlayan bir video ise tüm Türkiye’den büyük ilgi gördü takdir topladı. Video da özellikle öne çıkarılan unsur “mutluluğa kurşun sıkmayın” ifadeleri oldu.

Videoda Hayatta Olmayan İsimler Yer Aldı

2021 – 2022 sezonunda şampiyonluğa koşan Trabzonspor Kulübü tarafından şampiyonluk temalı ve oldukça vefalı ve duygusal içerikli bir video yayınlandı. Trabzonspor Kulübünün sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Trabzonspor’un efsaneleşmiş isimlerine de atıfta bulunuldu. Videoda Trabzonspor’un efsane kaptanı “Dozer” lakaplı Cemil Usta, Şehit Eren Bülbül, şarkıcı Kazım Koyuncu eski başkanlardan Özkan Sümer ve taraflardan da Mustafa Çelik ve Nazmiye nine canlandırıldı. Video da canlandırılan isimler şampiyonlukla ilgili sevinç ve beklentilerini dile getiren ifadeler kullanırken en çok dikkat çeken ifade ise hayata veda eden Kazım Koyuncu tarafından dillendirildi. Kazım Koyuncu “mutluluğa kurşun sıkmayın” ifadelerini kullandı.

Mutluluğa Kurşun Sıkmayın

Trabzonspor Kulübü tarafından hazırlanan ve sosyal medya hesabından paylaşılan videoda en çarpıcı ifadeler şu an hayatta olmayan Kazım Koyuncu tarafından dile getirildi. Kazım Koyuncu videoda “Sevgili Trabzonsporlular büyük Trabzonspor’umuz şampiyonluğa koşuyor. Siz de şampiyonluk gününe coşkuyla hazırlanıyorsunuz. Çok isterdik o gün orada olmayı. Horon edip şampiyonluk kutlamayı. Fakat gelemeyiz. Biz sizin yanınıza gelemeyiz ama siz de bizim yanımıza zamansız gelmeyin, kimsenin de gelmesine sebep olmayın. Şampiyonluk kutlamasında silah kullanmayın. Mutluluğa kurşun sıkmayın” ifadelerini kullandı. Yayınlanan video spor, magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı ve bir anda gündemin ilk sırasına oturdu. Yapılan uyarı ve paylaşım her kesimden takdir topladı.

28-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar