Gülümse Kaderine Dizisinden Erken Final Kararı!

Gülümse Kaderine Dizisinden Erken Final Kararı!
Fox Tv’nin yeni başlamasına rağmen erken final kararı alan ‘Gülmse Kaderine’ dizisi neden final yapıyor? Gülümse Kaderine dizisi neden bitiyor? Ne zaman final yapacak?

Fox Tv ekranlarında sezonun sonuna doğru başlayan yapımı ‘Gülümse Kaderine’ dizisinde şok iddia! Dizi erken final kararı aldı. Peki ama neden? Avşar film imzalı, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Över’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek otururken, dizinin bestelerini ise Günay Uysal yapıyordu. Başrollerini Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı dram dizisi, Çarşamba akşamları ekanlara gelmeye başlamıştı. İstanbul ve Bursa’da çekimleri yapılan dizide yetimhanede büyüyen iki genç kızın hikayesi anlatılıyordu. Bir yaz dizisi olarak çekilen dizi, erkek başlayıp erken final kararı aldı. Dizi izleyicileri bu erken karar ile şok olurken, dizinin neden bitecek olduğunu anlayamadılar. Oyuncu kadrosunda güçlü isimlerinde yer aldığı Gülümse Kaderine dizisi neden erken final yapıyor? Gülümse Kaderine dizisi bitiyor mu? Dizi ne zaman bitecek? İşte izleyicinin de merak ettiği Gülümse Kaderine dizisinin final kararı ile ilgili detaylar…

Yeni Başlayan Gülümse Kaderine Dizisi Neden Bitiyor?

Dizinin kadrosunda genç ve tecrübeli isimler bir araya gelmişti, oyuncu kadrosunda Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Burak Sergen, Mine Tugay, Doğan Bayraktar, Aslı Sümen, Yalçın Hafızoğlu, Ertuğrul Postoğlu, Erkan Meriç, Ahu Sungur, Sevinç Kumaş, Müge Su Şahin, Aslı Samat, Nazan Diper, Bade Arazlı Ülkü Hilal Çiftçi, ve Duygu Arda rol alıyordu.

Bir yaz proje olarak çekilmiş ve yazın öncesinde yayına başlamış olan Gülümse Kaderine dizisi yaz bile gelmeden erken final kararı aldı. Peki, daha birkaç bölüm yayınlanabilen Gülümse Kaderine dizisi neden erken final yapıyor?

27 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 20.00 de ilk bölümü ile Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizi, yine aynı gün rakipleri Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve yine yeni başlamış olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi izleyici tarafından ilgi görünce bu güçlü rakipleri karşısında Gülümse Kaderine dizisi istediği izleyici sayısına ulaşamadı.

 

Başladığı günden bu yana yalnızca 3 bölüm ekranlara gelen dizi bir türlü reytinglerde yükseliş sağlayamadı ve reytinglerin düşük olması sebebi ile, kanal yönetimi tarafından erken final kararı alınmasına neden oldu. Total reyting grubu başta olmak üzere Reyting derecesi 3 ün altında kaldığı için AB ve ABC1’de beklediği başarıyı bir türlü gösteremedi.

Dizinin erken final yapmasının bir başka nedeni de dizinin yayına başladığı zaman, çünkü havaların ısınmaya başlamasının ardından televizyon izleme oranları düşüyor. Böyle bir dönemde yayına girerek büyük bir risk almış oldu. Her yapım gibi Gülümse Kaderine dizisi de yüksek bir beklenti ile başladı fakat reytinglerde istenen seviyeye gelemediği için rakiplerine karşı aldığı düşük reytinglere dizi daha fazla dayanamadı ve ekrana veda kararı aldı. Dizi yakın zamanda final yapacak.

 

Gülümse Kaderine Ne Zaman Final Yapıyor?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Gülümse Kaderine dizisi, 25 Mayıs Çarşamba 5. Bölüm ile ekrana veda edecek.

Yalnızca 5 bölüm dayanabilen Gülümse Kaderine senaristleri en az 10 bölümlük senaryo hazırlamıştı fakat dizi maalesef tutmadı izlenmedi.

Bu sezon Fox TV’de Elbet Bir Gün, Yalancılar ve Mumları, El Kızı ve Misafir dizileri için de erken final kararı alınmıştı. Gülümse Kaderine dizi ile birlikte Fox TV’nin 5. Yapımı da erken final kararı ile ekranlara veda ediyor.

Gülümse kaderine dizisi kalan son bölümleriyle çarşamba 20.00’de FOX’ta yayınlanmaya devam edecek.

13-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar