Gündoğdu Karakteri Diriliş Ertuğrul’a Geri mi Dönüyor?

Gündoğdu Karakteri Diriliş Ertuğrul’a Geri mi Dönüyor?
TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'da büyük sürpriz! Diriliş Ertuğrul'a Gündoğdu karakteri geri mi dönüyor? Gündoğdu karakteri kim? Diriliş Ertuğrul'a ne zaman dahil olacak?

TRT’nin fenaomen haline gelen ve yayınlandığı Çarşamba günleri seyirciyi ekrana kilitleyen ve nefesler tutularak seyredilen Diriliş Ertuğrul dizisi seyirciye büyük sürprize hazırlanıyor. Her bölüm reyting rekorları kıran ve başladığı günden beri heyecanından hiçbir şey kaybetmeyen diziden daha önce çıkarılan bir karakterin geri döneceği iddiaları bir anda Diriliş Ertuğrul fenomenlerini heyecanlandırdı. Diriliş Ertuğrul'un eski oyuncusu Gündoğdu karakterine hayat veren Kaan Taşaner’in tekrar kadrodaki yerini alacağı iddia edildi.

Diriliş Ertuğrul’da Neler Oluyor?

Bu sezon final yapacak olan TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un eski oyuncusu geri dönüyor. Yayınlandığı günden itibaren reytingde birinciliği kimseye kaptırmayan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'da sona doğru yaklaşırken izleyenler şaşırtan bir sürprizle karşılaşıyor. Final için gün sayan reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisine, daha önce kadrodan ayrılan bir karakter geri dönüyor.

Daha Önce Kadrodan Ayrılan Gündoğdu Karakteri Geri Dönüyor

Geçtiğimiz hafta yayınlandığı 145. bölümüyle heyecan dolu anlara sahne olan Diriliş Ertuğrul, 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak. Sevilen dizinin son 5 bölümüne ise sevilen oyuncu damga vuracak. Daha önce kadrodan ayrılan Gündoğdu karakteri, bugün yayınlanacak olan yeni bölümle izleyici karşısına çıktı. Halep'te yurt tutarak kardeşi Ertuğrul ile birlikte Bizans sınırına gelmeyen Gündoğdu yıllar sonra Söğüt'e geldi. Gündoğdu karakterini canlandıran Kaan Taşaner, daha yeni bölüm yayınlanmadan büyük bir ilgi ve heyecanla beklenmeye başlanmıştı.

Kaan Taşaner Kimdir?

Tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner'in oğlu Kaan Taşaner, 23 Nisan 1979 tarihinde dünyaya geldi. Konservatuvardan mezun olduktan sonra oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta ilk ışık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla attı. Ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı, televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı, takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devam etti. Kaan Taşener asıl çıkışını ise 2010 yapımı “Fatmagül'ün Suçu Ne?” dizisiyle yaptı. Bu dizi nin ardından Kuzey Güney adlı TV dizisinde Şeref Komiser rolünü canlandırdı. Oyuncu 2014 Aralık ayında TRT 1'de başlayan Diriliş Ertuğrul dizisinde Gündoğdu karakterine hayat verdi. Ancak senaryo gereği diziden ayrılan Kaan Taşaner Diriliş Ertuğrul’un final yapmasına yakın diziye tekrar döndü.

01-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar