Ata Demirer geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı

Ata Demirer geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Ata Demirer talihsiz bir kaza yaşadı. Ata Demirer geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Ata Demirer'in sağlık durumu nasıl?

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer'den kötü bir haber geldi. Ev kazasında yaralanan Ata Demirer hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu Demirer ayak bileğinden bir operasyon geçirdi. Sosyal medya hesbından bir paylaşım yapan Ata Demirer durumu takipçileriyle paylaştı. Sevilen oyuncunun hastane odasından yaptığı paylaşım sevenlerini endişelendirdi. Ata Demirer sonbaharda çekmeyi planladığı Bursa Bülbülü adlı filmini de ertelediğini duyurdu. Ata Demirer'in hastane odasından yaptığı sosyal medya paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı ve geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Ata Demirer'den hastane yatağında paylaşım

Ünlü sanatçı Ata Demirer'den bugün herkesi endişelendiren bir paylaşım geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Demirer hastane yatağında bir fotoğraf yayınladı. Bir ev kazası geçirdiğini söyleyen Ata Demirer hastaneye kaldırıldı ve ayak bileğinden bir operasyon geçirdi. Ata Demirer fotoğrafıyla birlikte durumu anlatan bir not paylaştı. Demirer'in paylaşımında, "Sevgili dostlar, talihsiz bir ev kazası sonucu ayak bileğimden operasyon geçirmek durumunda kaldım. Operasyon başarılı geçti iyiyim. Maalesef sonbaharda çekmeyi planladığımız "BURSA BÜLBÜLÜ" filmimizi ileri bir tarihe erteliyoruz. Sağlıklı günlerde kavuşmak üzere…" ifadelerini kullandı.

Kaza geçiren Ata Demirer Bursa Bülbülü çekimlerini erteledi

Niyazi Gül Dörtnala, Osmanlı Cumhuriyeti, Berlin Kaplanı ve Eyvah Eyvah gibi birçok filmi olan Ata Demirer geçirdiği ev kazası nedeniyle ameliyat oldu. Ünlü oyuncunun çekmeye hazırlandığı yeni filmi Bursa Bülbülü ise bu talihsiz kaza nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Komedi filmleri ile çok sevilen Ata Demirer aynı zamanda Avrupa Yakası gibi birçok dizi projesinde de yer almıştı. Aynı zamanda tek kişilik stand-up gösterileri de olan Ata Demirer Türkiye'de komedi dünyasının sayılı isimlerinden biri. Ünlü oyuncu geçirdiği kaza sonrası bir süre tedavi görecek. Merakla beklenen yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimlerinin ertelenmesi ise filmi bekleyeneleri üzdü. Sevilen ünlü isimlerden biri olan Ata Demirer şuan da hastanede tedavi görmeye devam ediyor. Ata Demirer'e biz de canlitv.com olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

16-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar