Günlük Dizi ‘Leylifer’ Sete Çıktı

Günlük Dizi ‘Leylifer’ Sete Çıktı
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun yapım şirketi Alim Yapım’ın hazırladığı ‘Leylifer’ adlı dizi sete çıktı. Günlük dizi olarak ekranlara gelecek Leylifer bugün çekimlere başladı

Leylifer dizisi 11 Temmuz Pazartesi günü sete çıktı. Kadir Doğulu’nun yapım şirketi Alim Yapım tarafından bugün çekilmeye başladı. Oyuncu Kadir Doğulu, oyunculuk kimliği dışında yapımcı kimliği ile de seyirci karşısına üç yıldır çıkıyor. 2019 yılında Kadir Doğulu ve eşi Neslihan tarafından kurulan Alim Yapım ve Menajerlik şirketi geçtiğimiz bir yıl da birçok yapıma imza attı. Yapım şirketinin ilk kurulduğu günlerde Kazakistan ortak yapımı olarak çektikleri; Kadir Doğulu ve Kazak oyuncu Nurlan Koyanbayev’in başrolünü paylaştığı ‘Kazak İşi Türkiye’de’ filminin de Kazakistan ve Rusça konuşulan ülkelerde yayınlanmıştı. Daha sonra Doğu Yücel’in  ‘Kimdir Bu Mitat Karaman’ kitabından uyarlanan sinema filmini pandemi döneminde tamamlamıştı. Önümüzdeki sezon için ise, Neslihan Atagül’ün başrolünde oynayacağı Alim Yapım ve TMC Film imzalı ‘Gecenin Ucunda’ dizisinin çekimlerine yakında başlayacak. Bunun dışında geçtiğimiz aylarda günlük bir dizi çekeceklerini duyuran Kadir Doğulu ve şirketi, ‘Leylifer’ adlı günlük dizi ile geliyor. Leylifer dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi hangi kanalda ne zaman başlayacak? İşte merak edilenler…

 

Leylifer Dizisinin Çekimleri Bugün Başladı!     

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, yapımını Âlim Yapım’ın üstlendiği ‘Leylifer’ dizisinin çekimlerine bugün başlandı.

Yapımcılığını Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu dizinin senaryosunu ise Nihan Eren kaleme alıyor.   

 

Konusu ve oyuncu kadrosu netleşen dizi bugün çekimlere başladı. İstanbul’da çekimleri gerçekleşen dizinin konusu; İspanya’da yaşayan Meksikalı bir genç kızın, bir Türk ailesine gelin olarak geliş hikayesini anlatıyor.

Leylifer dizisinin başrollerini 4 sezondur ekranlara gelen ‘Yemin’ adlı günlük dizinin başrol oyuncularından Can Verel ve ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayacak olan Camilla Duarte paylaşıyor.

Dizide Camilla Duarte ‘Meryem’ karakterine, Can Verel ise ‘Aziz’ karakterine hayat veriyor.

Leylifer dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Osman İskender, Gözde Birkan, Pervin Balcı, Gizem Çoşkun, Ece Şahin, Burak Sarımola, Hazal Kalaycı, Özay Özgüller, Bora Ecer, Sultan Köroğlu, Berna Keskin, Doğukan Çevik, Safa Tabur, Çiğdem Sakarya, Azra Sare Uslu, Serbülent Soylu, Sevkan Köylü, Pelin Dinçer, Burcu Derya, Ceyda Tepeliler ve Seda Yanak ve rol alıyor.

 

Leylifer Dizisi Hangi Kanalda? Ne Zaman Yayınlanacak?

‘Leylifer’ adlı günlük dizinin henüz kanalı netleşmese de yakın zamanda hangi kanalda yayınlanacağı duyurulacaktır. Leylifer dizisi 5 Eylül 2022 tarihinde yayınlanacak.

12-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar