Leylifer Dizisi Meryem (Camila Duarte Çakır) Kimdir?

Leylifer Dizisi Meryem (Camila Duarte Çakır) Kimdir?
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün yapım şirketi Alim Yapım tarafından çekilen yeni günlük dizi ‘Leylifer’da Meryem karakterine hayat veren Camila Duarte Çakır kimdir?

Oyunculuk kimliği dışında yapımcı kimliği ile de seyirci karşısına çıkan Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül ile birlikte, üç yıl önce 2019 yılında Alim yapım ve menajerlik şirketini kurmuştu. Alim yapım iki yıldır projeleri ile gündemde. Birçok yapıma imza atan Alim yapım, bu kez de günlük bir diziyi ekranlara getirecek. Daha önce Kazakistan ortak yapımı olarak çektikleri; Kadir Doğulu ve Kazak oyuncu Nurlan Koyanbayev’in başrolünü paylaştığı ‘Kazak İşi Türkiye’de’ filminin de Kazakistan ve Rusça konuşulan ülkelerde yayınlandı. Doğu Yücel’in ‘Kimdir Bu Mitat Karaman’ kitabından uyarlanan sinema filmini çekti. Önümüzdeki sezon için ise, Neslihan Atagül’ün başrolünde oynayacağı Alim Yapım ve TMC Film imzalı ‘Gecenin Ucunda’ dizisini çekip yayınlayacak. Alim yapım şirketi tarafından geçtiğimiz aylarda duyrulan ‘Leylifer’ adlı günlük diziyi duyuran şirken, 11 Temmuz tarihinde sete çıktı. Çekimleri başlayan dizinin başrolünde oynayan oyuncu merak edildi. Meryem karakterine hayat veren Camila Duarte Çakır kimdir? Araştırılıyor. Camila Duarte Çakır nereli? Kaç yaşında? Daha önce oynadığı dizi ve filmler hangileri?  

Leylifer Dizisi Meryem Kimdir?

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı açıklanmayan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün sahibi oldukları Alim yapım şirketi tarafından çekilecek Leylifer dizisinde başrolde yer alan Camila Duarte Çakır, dizide ‘Meryem’ Karakterine hayat verecek.

Meryem İspanya’da yaşayan Meksikalı bir genç kızdır. Birgün Türk olan Aziz İspanya’da Meryem ile karşılaşır, tanışır ve ona aşık olur. Meryem’in iyi biri olmasından etkilenen Aziz Meryem ile evlenmek ister ancak Meryem de Aziz’i çok sevmesine rağmen onunla Türkiye’ye gelme konusunda çekinceleri vardır. Bir süre sonra onunla evlenir. Dizi, Meryem’in bir Türk ailesine gelin olarak geliş hikayesini konu alıyor.

Meryem’in eşi Aziz karakterini ise Can Verel canlandırıyor. Dizide ayrıca, Osman İskender, Pervin Balcı, Gözde Birkan, Ece Şahin, Gizem Çoşkun, Hazal Kalaycı, Özay Özgüller, Burak Sarımola, Bora Ecer, Berna Keskin, Doğukan Çevik, Sultan Köroğlu, Safa Tabur, Azra Sare Uslu, Serbülent Soylu, Çiğdem Sakarya, Sevkan Köylü, Burcu Derya, Ceyda Tepeliler, Pelin Dinçer ve Seda Yanak rol alıyor.

Camila Duarte Çakır Kimdir? Camila Duarte Çakır Nereli? Kaç Yaşında?

Nereli: Küba

Yaşı: 26

Boyu: 1.60

Camila Duarte Çakır, 1996 yılında Küba’da doğudu. Amerika’nın New York eyaletinde New York Konservatuarı Drama Sanatları’ndan mezun oldu. 2015 yılında oyunculuk hayatına Salome oyunu ile başladı. Camila Duarte Çakır, modern dans, bale, bachata, vals, şarkı söylemek, resim yapmak gibi yeteneklere sahip. Camila Duarte Çakır ayrıca iyi derecede İngilizce, İspanyolca ve Türkçe biliyor.

Kübaşı oyuncu tiyatro oyunculuğu yapmış, ilk defa Leylifer dizisi ile dizi oyunculuğu yapmış olacak. Camila Duarte Çakır aynı zamanda bir Türk ile 4 yıllık evlidir.

Camila Duarte Çakır’ın Yer Aldığı Oyunlar

2015- Salome(tiyatro)

2015- Trojan Woman (tiyatro)

2016- Karşı Konulmaz Kontes (tiyatro)

2016- Baba Güzelliği (tiyatro)

2017- Ay Isığı Banyosu ( tiyatro)

2019- Savannah Bay (tiyatro)

2019- Premios Juventud/ Sour Patch Kids (Reklam)






















































16-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar