Kızılcık Şerbeti Dizisi Sete Çıkıyor

Kızılcık Şerbeti Dizisi Sete Çıkıyor
Gold Film’in yapımını üstlendiği Show TV için çekilecek olan yeni dizi ‘Kızılcık Şerbeti’ sete çıkıyor. Yakında yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti çekimleri ne zaman ?

Show TV yeni sezona bomba gibi başlıyor. Geçtiğimiz sezon başlayan bu yıl 2. Sezonu ile ekranlara gelen Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrollerini paylaştığı ‘Baba’ dizisi, yaz döneminde başlayan Ersan Saban’lı ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisi dışında, Özge Özpirinçci’li ‘Aile’ dizisi, Ulaş Tuna Astepe, Şeref Erol ve Tansel Öngel’li ‘Hayat Bugün’ dizisi, Kaan Yıldırım’lı ‘Sipahi’ dizisi ve Kızılcık Şerbeti dizileri kanalın yeni sezon dizileri oldu. Yeni sezon yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gold Film’in yapımına imzasını attığı dizinin senaryosunu ülkemizin başarılı senaristlerinden olan Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Müslüm filmi ve Teşkilat dizilerinin yönetmenliğini yapan Hakan Kırvavaç (Ketche)’ın oturuyor. Başrollerini Kırmızı Oda ve Akrep dizilerinde rol alan Evrim Alasya, son olarak Evlilik Hakkında Her Şey ve Yasak Elma dizilerinde rol alan Barış Kılıç ve Ağlama Anne, Yemin ve Emanet dizilerinde rol alan Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinin çekimleri ne zaman? Dizi ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilenler…


Show TV’nin Yeni Dizisi Kızılcık Şerbeti 26 Eylül Pazartesi Sete Çıkıyor!

Gold Film tarafından çekilecek Kızılcık Şerbeti dizisinin çekimleri gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre 26 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Dizinin çekimleri İstanbul'da gerçekleşecek.

Yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi ekibi sete çıktı. Dikkatleri çeken konusunda, iki zıt kutuplarda bulunan ailenin çocukları olan Doğa (Sıla Türkoğlu) ile Fatih’in (Doğukan Güngör) zorluklarla sınanan etkileyici aşkını anlatıyor.


Geçtiğimiz hafta dizinin afiş çekimleri yapıldı. Dizinin oyuncu kadrosunda ve  hikâyesinde Kıvılcım (Evrim Alasya) Doğa’nın annesini, Doğa’yı ise Selin Türkmen canlandırırken, Abdullah (Settar Tanrıöğen) Fatih’in babasını, Pembe ise (Sibel Taşçıoğlu) Fatih’in annesini oynayacak. Hikayenin başrol karakterinden Barış Kılıç (Ömer) senaryoda Fatih’in amcasına hayat verecek. Dizide usta oyuncu Füsun Demirel de Doğa’nın annesi Sönmez’i, Alev karakterini Müjde Uzman oynayacak. Dizide her şey Fatih ile Doğa’nın sevgili olmasıyla başlıyor. Büyük ilgi göreceği öngörülen dizinin çekimleri başlarken dizi setinden de ilk görüntüler sayfamızda paylaşılacaktır.





25-09-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar