Güven Bana 8 Ağustos Perşembe Kim Kazandı?

Güven Bana 8 Ağustos Perşembe Kim Kazandı?
Atv ekranlarında yaz aylarında yayınlanan ve Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana'nın 8 Ağustos Perşembe günü kazananı kim oldu? Kazananlar nasıl bir strateji izledi? İşte detaylar!

Atv yaza damga vuran yapımlardan biri olan Güven Bana yarışmasıyla yaza damga vurmayı ve seyirciyi kendi ekranına kilitlemeyi başardı. Öyle ki yarışmanın yayınlandığı Perşembe akşamları seyirciler bir anda Müge anlı ile Güven Bana yarışmasının karşısında bulur oldu kendilerini. Farklı formatı ve güven esaslı yaklaşımıyla ve kolay hem de zor sorularıyla bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken yarışma özellikle Müge Anlı’nın da başarılı sunumuyla bir anda rakiplerine fark attı ve yaz aylarının en çık seyredilen yapımlarından oldu. Geçtiğimiz Perşembe günü ise yarışmanın kazananlarından çok kazananların centilmenlik dışı davranışları yarışmaya damga vurdu ve hem program sunucusu tarafından hem de sosyal medya da eleştirildi. Peki, Güven Bana’da Perşembe günü neler yaşandı? İşte ayrıntılar!

Güven Bana’da 8 Ağustos Perşembe Günü Depremi!

Başarılı sunucu, yılların tecrübesi Müge Anlı’nın keyifli sunumuyla yaz aylarının vazgeçilmez programı haline gelen ve Atv’de yayınlanan Güven Bana yarışması seyirci tarafından da sevilerek seyrediliyor. Öyle ki yarışma başladığında izleyiciler kendilerini Atv karşısında buluyor. Müge Anlı’nın sunduğu yarışma 8 ağustos Perşembe gününe damga vurdu. Yarışmaya katılan iki çiftte hemen hemen aynı şekilde centilmen olmayan bir şekilde yarışmadan galip ayrıldılar. Peki, program da neler yaşandı?

Güven Bana’nın Perşembe akşamının ilk yarışmacıları Hakan ve Berda oldu. Aslen Bayburtlu olan ve oto galericiliği yapan Hakan yarışmaya Hollanda’dan katılırken İzmir’den yarışmaya katılan Berna ise modellik yapmaktadır. Berna yarışmacı arkadaşı olan Hakan’ın kendine güven duymasını sağladı ve yarışma sonuna doğru verdiği sözü tutmayarak centilmenlik dışı bir davranışla yarışmanın yarısında butona bastı ve 55 bin lira alarak yarışmadan çekildi. Bu duruma yarışmanın sunucusu Müge Anlı’da tepki gösterirken Berna yarışma arkadaşını yarı yolda bırakmayı tercih etti. Aynı şekilde yarışmanın diğer yarışmacıları olan Furkan ile ferdi yarışmanın son etabında yarıştı. Ortaokul mezunu ferdi soruların çoğunu doğru cevaplayan ve hatta 60 bin liralık bir soruyu seçerek doğru cevapladıktan sonra ödülü 41 bin liradan 101 bin liraya yükselten Furkan’ı yarı yolda bırakarak 40 bin lirayı tek başına aldı ve yarışmadan çekildi. İlk yarışmacılarda olduğu gibi Müge Anlı bu yarışmacıya da tepki gösterdi.

Güven Bana Nasıl Bir Yarışma?

Güven Bana yarışmasının 2 koltuk ve iki yarışmacısı yer alıyor. Yarışmacılar toplam da bir milyon liralık büyük ödül için yarışıyorlar. Yarışmacılar ilk etapta soruları cevaplıyor ve kasalarında parayı topluyorlar. Yarışmacılar ikinci etapta ayrı ayrı yarışıyorlar. Eğer yarışmacılar kendi aralarında anlaşarak paralarını artırmak isterlerse kazandıkları parayı paylaşıyorlar. Yok eğer istemezlerse ikinci etaba gelirken butona basıp paralarını alabiliyorlar. Tabi 8 Ağustos Perşembe günü yaşananlar gibi yarışmacı arkadaşını kendine güvendirip bir anda yarışmadan çekilerek tüm parayı da alabiliyorlar.

09-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar