Güven Bana Filminin Başrolleri Belli Oldu!

Güven Bana Filminin Başrolleri Belli Oldu!
Aytaç Medya yapım şirketi tarafından yeni bir film geliyor. Güven Bana filminin başrol oyuncular belli oldu. Güven Bana komedi filminin başrolünde kimler var? İşte detaylar…

Aytaç Medya, yapım ve prodüksiyon şirketi olarak 2020 yılında kurulmuş ve Türkiye’nin önde gelen yapım şirketleri arasında yer alıyor. Aytaç Ağdağ’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı, inşaat, müzik, yazılım, gıda, medya ve lojistik alanlarında da yatırımları olan şirket, Türkiye’nin en iyi senarist ve yönetmenlerinden Selçuk Aydemir’le anlaştı. 530 bin gişe yapan ‘Dilberay’ filmine imza atan Aytaç Medya, yine büyük bütçeli bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Büşra Pekin’in başrolünde oynadığı Dilberay’ın hayatını çeken yapım şirketi, ayrıca ‘Aşk Yolunda’ romantik komedi filmini ve Mahlukat’ adlı korku filmini de çekmişti. Selçuk Aydemir, şirket için büyük bütçeli yeni filmi ‘Güven Bana’yı çekecek. Hazırlıkları süren filmin idari yapımcılığını, Aytaç Meyda’nın Genel Müdürü Ediz Kentkuran üstlenecek. Güven Bana komedi filminin başrolleri de belli oldu. Güven Bana filminin başrollerinde kimler var? Merak ediliyor. ‘Camdaki Kız’ dizisinin Hayri’si Cihangir Ceyhan’ın başrolde oynayacağı filmin kadın başrol oyuncusu kim oldu? İşte merak edilenler…

 

Cihangir Ceyhan ve Pelin Karahan Güven Bana Komedi Filminin Başrolleri Oldu!

Aytaç Medya tarafından çekilecek olan Güven Bana filminin başrollerini Cihangir Ceyhan ile Pelin Karahan paylaşacak.

Kanal D’nin 2 sezondur ekranlara gelen sevilen yapımlarından ‘Camdaki Kız’ dizisinin Hayri’si Cihangir Ceyhan filmin başrol karakterlerinden biri oldu. Ceyhan’ın şimdiden merakla beklenen filmdeki partneri Zeynep’i ise Pelin Karahan canlandıracak.

 

Cihangir Ceyhan’ın Yeni Projesi ‘Güven Bana’ Filmi Oldu

1989 doğumlu Cihangir Ceyhan Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız dizisinde Şoför Hayri karakterine hayat veriyor. Sezon finali yapan dizi önümüzdeki yıl 3. Sezonu ile devam edecek. Yaz arası veren dizinin önemli oyuncularından biri olan Cihangir Ceyhan yaz döneminde bile boş durmayarak, yeni projesi ile adını duyurdu. Cihangi Ceyhan’ın yeni projesi Güven Bana filmi oldu.

Başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında ‘Yusuf’ adlı sinema filmi ile yaşamıştı. Daha sonra ‘Sıfır Bir’ dizisinde önce 2016-2019 yılları arasında önce Youtube’de daha sonra Blu TV’de ‘Cio’ karakteri ile ekranlara gelmişti. 2019-2020 arasında Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi ‘Çukur’da Azer Kurtuluş rolü ile ekranlara gelmişti. 2020-2021 yılları arasında ‘Alev Alev’ dizisi ile başarılı projelerde yer aldı. Önümüzdeki sezon Camdaki Kız dizisi ile yine kaldığı yerden Hayri karakterine devam edecek oyuncu şimdi Güven Bana filminin çekimlerine başlayacak.

 

Pelin Karahan ‘Güven Bana’ Filminin Kadın Başrolü Oldu

1984 doğumlu güzel oyuncu Pelin Karahan, Cihangir Ceyhan’ın başrolünde olduğu Güven Bana filminin kadın başrol oyuncusu oldu.

Hem oyunculuk hem sunuculuk yapan başarılı isim Pelin Karahan, 2007 yılında ‘Kavak Yelleri’ dizisi ile 4 sezon ekranlara gelerek oyunculuğa ilk adımını atmış oldu. ‘Aslı’ karakteri ile çok beğenildi. Başarılı bu projenin ardından çeşitli reklam filmlerinde oynayan Pelin Karahan, peş peşine oynadığı Muhteşem Yüzyıl, Mavi Kelebekler, Yeter, Yuvamdaki Düşman ve son olarak geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru başarılı yapımlarda yer alan oyuncu kariyerinde üst noktalara geldi. Dalgalar ve İzler sinema filmi ilk sinema filmi oldu ve başrol oyuncusu olarak yer aldı.

Ayrıca yemek programları sunan oyuncu bu sezon ‘Pelin’in Mutfağı’ adlı programı sunuyor. 2022 yılında aynı zamanda ‘Şaşırt Beni’ tiyatro oyunu ile tiyatro deneyimi de yaşadı. On parmağında on marifet olan güzel oyuncu tiyatro oyunu ile turneye çıktı ve çok sevilen oyunu ile de yıla damgasını vurdu. Şimdide de Güven Bana adlı sinema filmi ile geliyor.

16-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar