Güven Bana Komedi Filminin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Güven Bana Komedi Filminin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!
Başrollerinde Pelin Karahan ve Cihangir Ceyhan’ın rol alacağı Güven Bana filminin oyuncu kadrosu netleşti. Filmin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…

Aytaç Medya yapım şirketi tarafından çekilecek olan yeni komedi filmi Güven Bana’nın başrollerinde Camdaki Kız dizisinin Hayri’si Cihangir Ceyhan ile Bir Zamanlar Kıbrıs /Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin İnci’si Pelin Karahan’ın yer alıyor. ‘Güven Bana’ filminin oyuncu kadrosu belli oldu. Yapım şirketi Aytaç Medya en iyi yönetmen ve senaristlerinden Selçuk Aydemir’le anlaştı. Büşra Pekin’in canlandırdığı, Dilberay’ın hayatının anlatıldığı büyük bütçeli Dilberay 530 bin gişe yapmıştı. Yine büyük bir bütçe ile hazırlanacak Güven Bana filminin idari yapımcılığını Aytaç Meyda’nın Genel Müdürü Ediz Kentkuran üstlenecek. Yapım şirketi ayrıca ‘Aşk Yolunda’ romantik komedi filmini ve Mahlukat’ adlı korku filmini de çekmişti. Cihangir Ceyhan ayrıca reyting rekortmeni ‘Çukur’ dizisinde Azer Kurtuluş rolü ile ekranlara gelmişti. Daha sonra ‘Alev Alev’ dizisi gibi başarılı projelerde yer aldı. Camdaki Kız dizisi ile yine kaldığı yerden önümüzdeki sezon da Hayri karakterine devam edecek oyuncu şimdi Güven Bana filminin çekimlerine başlayacak. Bu sezon birçok projede yer alan Pelin Karahan ile başrolü paylaşacakları Güven Bana filminin oyuncuları belli oldu. Kadroda hangi isimler var? Merak ediliyor. İşte Güven Bana filminin oyuncu kadrosu…

Güven Bana Filmi’nin Çekimleri Yakında Başlıyor

Önümüzdeki günlerde ‘Güven Bana’ filminin çekimleri İstanbul’da başlayacak. Önümüzdeki sezonda Film sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Camdaki Kız dizisinin şoför Hayri’si karateri ile sevilen diziye 2. Sezonda dahil olan Cihangir Ceyhan, dizinin gidişatını değiştirerek herkesin gönlünü kazandı. 2 sezondur Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız’da, Cihangir Ceyhan’ın rol aldığı karakter çok sevildi. Final bölümü ile dizi sezona damgasını vurmuş dizinin yayınlanacak 3. Sezon yeni bölümleri sabırsızlıkla bekleniyor. Yaz arası veren oyunculardan Cihangir Ceyhan’da bu boşluğa bir film sığdırarak yeniden setlerde yer alıyor.

Pelin Karahan, bu yıl ‘Şaşırt Beni’ tiyatro oyunu ile ilk kez tiyatro deneyimlemiş, aynı zamanda TRT1 ekranlarında yayınlanan 2 sezonluk Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde oynamış ve dizi final yapmasının ardından spora başlamış, daha sonra da TV ekranlarında yemek programı sunmaya başlamıştı. Yoğun bir tempoyla çalışan Pelin Karahan’ın son projeside Güven Bana Filmi oldu.

 Güven Bana filminin okuma provaları da geçtiğimiz günlerde başladı. 



Güven Bana Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?   

Aytaç Medya tarafından hazırlanan, Selçuk Aydemir'in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Güven Bana filmininin başrol oyuncuları Cihangir Ceyhan ve Pelin Karahan oldu. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Köksal Engür, Serap Önder, Zihni Göktay, Onur Gökçek, Kıvanç Baran Aslan, Tuncay Beyazıt, Korhan Herduran’da yer alacak.

Erdal Özyağcılar TRT1 ekranları için çekilen Balkan Ninnisi dizisinin başrolünde yer alırken, dizinin çekimleri için Makedonya’nın Üsküp şehrinde bulunuyor. Aynı zamanda Güven Bana filminin kadrosuna da dahil olan usta oyuncu, Makedonya –İstanbul arasında gidip gelecek ve iki proje için de bir süre yoğunluk içinde çekimleri sürdürecek.

Güven Bana Komedi Filminin Oyuncuları


Pelin Karahan


Cihangir Cehyan


Okan Çabalar


Erdal Özyağcılar


Ufuk Bayraktar


Özgür Emre Yıldırım


Köksal Engür


Serap Önder


Zihni Göktay


Onur Gökçek


Kıvanç Baran Aslan


Tuncay Beyazıt


Korhan Herduran

27-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar