Halil İbrahim Ceyhan ilk filminin imzasını attı

Halil İbrahim Ceyhan ilk filminin imzasını attı
Şu sıralar Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kirli Sepeti dizisi ile sete çıkan ve çekimlere başlayan Halil İbrahim Ceyhan ilk sinema filmine imza attı.

Son olarak Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen Emanet dizisinin başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan sezon sonunda dizi ile yollarını ayırmış ve yeni projelerle görüşmelere başlamıştı. Başarılı oyuncu Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve geçtiğimiz günlerde sete çıkan yeni dizilerden Kirli Sepeti ile anlaşmaya varmıştı. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak dizide rol alacak olan Halil İbrahim Ceyhan ayrıca geçtiğimiz gün kendisi için çok önemli bir anlaşmaya daha imza attı. Ünlü oyuncu hayatının ilk sinema filmi için görüşmeleri sürdürdüğü Aytaç Medya ile her konuda anlaşmaya vardı ve ilk sinema filmi için imza attı. Senaryosunu Ömer Gecü ve Alper Mestçi’nin kaleme aldığı yapımcılığını Aytaç Medya’nın üstlendiği sinema filmi Benim Adım Çocuk ile anlaşan oyuncunun bu film için bir yıl sonra sete çıkacağı öğrenildi.

Benim Adım Çocuk

Aytaç Medya tarafından hazırlanan ve senaryosunu Ömer Gecü ve Alper Mestçi’nin kaleme aldığı Benim Adım Çocuk dram türünde ele alınıyor. Filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda senaryosunu da kaleme alan Alper Mestçi yer alırken filmin cast çalışmaları devam ediyor. Filmin başrolü için başarılı oyunculardan Halil İbrahim Ceyhan ile el sıkışan Aytaç Medya diğer oyuncular için belirlenen isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Film çekimi için 2024 yaz aylarını belirleyen Aytaç Medya film için güçlü bir cast hazırlamak istiyor. Halil İbrahim Ceyhan’ın ilk sinema filmi olacak olan Benim Adım Çocuk hikayesi ile öne çıkıyor.

Benim Adım Çocuk Konusu ne?

Halil İbrahim Ceyhan’ın ilk sinema filmi olacak olan ve Aytaç Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda filmin senaryosunu da yazan Alper Mestçi’nin yer aldığı Benim Adım Çocuk 2024 yaz ayında sete çıkacak. Şimdiden hazırlıkları başlayan film dram türünde ele alınıyor. Filmde Aras karakterine hayat verecek olan Halil İbrahim Ceyhan filmde eski bir askere hayat verecek. Eski bir bordo bereli asker olan Aras karısı öldükten sonra tüm hayatını adadığı kızını organ mafyasının elinden kurtarmak için çetin bir mücadeleye girer. Aras bu sırada sokak çocuklarının yaladıklarını da yerinde görerek onların da yardımına koşacak. Film için Halil İbrahim Ceyhan’ın partnerini kendisinin seçebileceği belirtilirken oyuncunun kiminle rol almak istediği şimdiden merak edilmeye başlandı.

18-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar