Güvercin 1. Bölüm izle

Güvercin 1. Bölüm izle
Güvercin dizisi 1. bölümüyle bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek. Güvercin dizisinin 1. bölümünde neler yaşanacak? Güvercin 1. bölüm izle.

Güvercin dizisi ilk bölümüyle, bu akşam Star TV ekranlarından izleyicisine ulaşacak. Güvercin dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak? Güvercin dizisinin konusu ne? Güvercin dizisinin 1. bölümünü izlemek için makalemize göz atın.

Güvercin dizisinin başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada yer alıyor. Bu isimlere Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Karaman, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç, Berke Üsdiken, İdil Memi, Sabri Memi, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Tolga Pancaroğlu ve Enver Akbaş eşlik ediyor. 

Hercai dizisiyle birlikte Güneydoğu'da çekilen ve "töre dizileri" olarak adlandırılan diziler yeniden ilgi görmeye başladı. Güvercin dizisi de konusuyla Hercai dizisine fazlasıyla benziyor. Güvercin dizisi 1. bölümüyle 24 Kasım Pazar akşamı 20:00'da ekrana gelecek.

Güvercin dizisinin 1. bölümünde neler yaşanacak?

Güvercin dizisi Mardin'de geçmektedir. Cinayet suçundan hüküm giyen Bedir Kavvi, geçen on beş yılın ardından tahliye edilmiştir. Bıraktığı yerden hayatını yaşamak istemektedir ancak işler hiç de istediği gibi gitmeyecektir. Bu tahliye haberini alan Cibranoğlu ailesi küplere biner. Zira Bedir Kavvi, çok yakın dostu Ahmet Cibranoğlu'nun öldürme suçundan hapse girmiştir. Cibranoğlu ailesinin küçük oğlu Ökkeş, intikam yeminleri eder. Tüm bunlar yaşanırken Bedir'in oğlu Müslüm ve Cibranoğlu ailesinin kızı Nefise herkesten apar topar kaçarlar. Buna öfkelenen Ökkeş ise Bedir'in kızı Zülüf'ü bir kuyuya atar. Kavviler, kız kardeşini getirmezse kuyunun yerini kimseye söylemeyecektir. Ancak Ökkeş'in ağabeyi Kenan, Zülüf'ün ölmesini engellemek için elinden geleni yapacaktır. Kenan ve Bedir'in tek istekleri iki aile arasındaki şeyin kan davasına dönüşmemesidir. Kenan, Zülüf'ü Ökkeş'ten korumak için mücadele ederken Bedir, köyün saygı duyulan yaşlısı Emmi'nin yolunu tutar ve ondan olayı tatlıya bağlamasını ister. Emmi ise Bedir'e bir çözüm yolu önerir. Çözüm yoluna göre Bedir kızı Zülüf'ü Cibranoğlu ailesinin oğlu Ökkeş'e verecektir. Bedir, kızını kör bir kuyuya atan adama vermek istemez ancak yapacak pek de bir şeyi yoktur. Öte yandan Kenan ile Zülüf arasında yaşanan yakınlaşma da her şeyi karman çorman bir hale getirecektir.

24-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler