Güvercin 11. Bölüm İzle! (Güvercin Son Bölüm)

Güvercin 11. Bölüm İzle! (Güvercin Son Bölüm)
Güvercin 11. Bölüm İzle! Pazar gecelerinin sevilen ve beklenen dizisi Güvercin Son bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz!

Güvercin 11. Bölüm İzle! Bu akşam 11. Bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Pastel Film'in başarılı yapımlarından biri olan Güvercin dizisinde, Kenan cinayet suçundan aklanacak mı? İpek Antep te kalmaya devem ederek Zülüf'ü diken üstünde mi tutacak? Kenan Zülüf'ün verdiği Boşanma dilekçesi ile hangi yola girecek? En önemlisi Ökkeş'in Mutlu'yu kurtarmak için atacağı adım konakta nasıl bir etki yaratacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Star TV'de. Güvercin Son bölüm canlı izle linkine aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz!

GÜVERCİN' DE GEÇEN HAFTA

Geçtiğimiz hafta Ökkeş sevdiği kadından özürler dileyip türlü şirinlikler yapar ancak bir türlü kendini Nimet'e affettiremez. Doktor İpek Antep'e gelerek Zülüf ile buluşmak ister ve ona hayatının şokunu yaşatır. Kenan'ın katil olduğunu abisini öldürdüğünü eğer bu cinayet olmasaydı birlikte mutlu olacakalrını dile getirir. Zülüf buna dayanamaz böyle bir yarım kalmış aşkın altında ezilmek ona göre değildir. Hemen boşanma dilekçesi hazırlatıp Kenan'a götürür ve hislerini anlatır. Kenan ise daha büyük bir şok ile tam ayağa kaldırdığını düşündüğü aşkı ile yeniden savaşmak zorundadır. 

GÜVERCİN 11.BÖLÜM KONUSU

Güversin dizisinin bu akşam yayınlanacak 11. Bölümünde ise, Kenan Zülüf'ün gözünün önünde boşanma dilekçesini yırtar. Onun gözlerinin içine bakarak sadece onun için yandığını dile getirir. Artık aşklarını birbirlerine karşı hissetmeninde ötesine geçen çift İpek  sorununu da çözer. Kenan'ın suçsuz olduğu, İpek'in abisinin kaza ile vefat ettiği ortaya çıkar. Olanları öğrenen İpek'in ise antep'den gidip gitmeyeceği merak konusudur.

Birlikte bu sorunların üstünden gelerek başbaşa bir gece geçiren Kenan ve Zülüf içlerinde aşklarına dair hissettikleri herşeyi dile getirir. İlk defa gerçek birer karı koca olarak uyuyacaklarında bir telefon gecenin bütün büyüsünü bozar. Telefon hastanedendir ve Zülüf'ün annesi Nefise'yi vurmuştur. Gaffur'un desteği ile hayatlarını düzene koyan Bedir ve ailesi açılış gecesi için bir davet verir. Davette Celil Emel'in karşısına geçerek yıllardır içinde büyüttüğü aşkını ilan eder. Bunu duyan Kasım'da silah çekerek onu öldürmek isteyince Zeliha araya girer. hedefi değiştirmek isterken Nefise vururlur. Hayatı ile hastanede mücadele eden Nefise'den acı haber gelir. Zeliha ana ise hapisanededir. Aşklarının arasına yeniden kan giren Zülüf ve Kenan bu sefer nasıl bu keder denizinden sağ çıkacaklar?

Ökkeş ise Nimet'e kendini affettirir. Nimet ve oğlu Mutlu ile sonsuz bir hayat sürme hayali ile uyandıkları bir sabah sosyal hizmetler gelip Mutluyu ellerinden alır. Ökkeş bu durumu düzeltip bir aile olacaklarına Nimet'e söz verir. Hatta bunun için ilk adımı tüm ailenin temellerini sarsacaktır. 

Star TV'de acıdan doğan aşkın anlatıldığı Güvercin 11. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de!

İyi Seyirler!

23-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar