Güvercin 12. Bölüm İzle!

Güvercin 12. Bölüm İzle!
Güvercin 12. Bölüm İzle! Pazar gecelerinin sevilen ve beklenen dizisi Güvercin Son bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz!

Güvercin 12. Bölüm İzle! Bu akşam 12. Bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Pastel Film'in başarılı yapımlarından biri olan Güvercin dizisinde, Kevsa'nın intikamı Kenan ve Zülüf'ün aşkını yenebilecek mi? Kenan ve Zülüf Zeliha'nın hapisten çıkması için ayrılmak zorunda mı kalcaklar? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Star TV'de. Güvercin Son bölüm canlı izle linkine aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz!

GÜVERCİN' DE GEÇEN HAFTA

 Kenan ve Zülüf birlikte olmaya aşk yaşamaya yeniden hayat kurmaya karar verirler. Aşklarının en özel ve ilk günlerinde Zeliha Kasım'ın Celil'i vurmasını engellemek için elinden silahı almaya çalışırken, Nefise vurulur. Karnındaki bebeği ile ölüm kalım savaşı verirken bebeği kaybeder. Nefise hastanede yatarken Ökkeş, Müslüm'ü hastaneden kovar. Kevsa ise Nefise'nin aklına girer ve Kavvilerden intikamını almak için en büyük kozu kullanır. Zülüf ve Kenan arasına en büyük düşmanlık yine girmiştir. İki aşık aşklarınınyarım kalmasından öylesine korkarken düşündükleri hiç beklemedikleri anda ve çabucak karşılarına çıkar. 

GÜVERCİN 12. BÖLÜM KONUSU

Müslüm ve Nefise iki kardeş mahvolan hayatlarının ardında birde kardeş kavgasına düşerler. Müslüm'ün söylediği sözler Nefise'yi çok acıtır ve Müslüm'e hayatında ilk kez tokat atar. Emel artık Celil ve Kasım arasında kalmaktan yorulmuştur. Üstelik onun Celildeki küllenen aşkı yengesini hapse yeğeninin eşini hastaneye Doğacak masum bir yavruyu toprağın altına koymuş müslüm ve Nefise bu sebebten ayrılmış iki aile arasına yeniden kan girmiştir. Emel çekip gimeyi planlarken, Bedir hapishaneye Zelihayı görmeye gider. Gördükleri karşısında şok olmuştur. Nefise sebebini bilmesede Kevsa tarafından tutulan bir tutuklu tarafından dövülmüş ve tanınmaz hale gelmiştir. 

Karısının da intikmını almak için haykıran Bedir'in önüne Zülüf geçer ve bir daha babasız kalmak istemediğini söyler. Bunları gören Kenan konağa gider. Kevsa'ya içinden gelen herşeyi söyler annesi İsmihan'ı da alarak evden ayrılır. Malı mülkü Kevsa'ya bıraktığını söyler. Bu sözleri duymanın mutluluğu ile havalara uçan Kevsa'nın mutluluğu fazla uzun sürmez. Polisler eve gelir. Cinayete azmettirmekten Kevsayı tutuklar. Ökkeş'in de Nimet'in de içi biraz da olsa ferahlar. 

Kenan Annesi ile Bedir'in kapısına giderek artık bende senin evladınım der. İzin ver sana baba diyeyim diyerek bu düşmanlıkta tarafını seçmiş olur. Hepsi ve fazlası ile Güvercin 12. Bölüm canlı izlemek için yukarıdaki bağlantı linki kullanabilirsiniz. 

Star TV'de acıdan doğan aşkın anlatıldığı Güvercin 12. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de!

İyi Seyirler!

 

 

08-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar