Güvercin 5. Bölüm İzle!

Güvercin 5. Bölüm İzle!
Zülüf'ün babası için çabalarken Kenan'ı vurduğu ve Kenan'ın Zülüf'ü koruduğunu gören Ökkeş'in deliye döndüğü Güvercin 5. bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz!

Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse'nin paylaştığı Star Tv'de yayınlanan Güvercin dizisi 5. Bölümü ile bu akşam sevenleri ile buluşuyor. Gaziantep'te çekimleri devam eden dizi henüz 5. bölümde olmasına rağmen seyirciden büyük ilgi gördü. Zülüf ve Kenan'ın kan davasına dayalı imkaznsız aşklarının konu alındığı Güvercin dizisinde bu akşam Zülüf'ün babasının üzerine sıçrayan kanı temizlemek isterken kendi ellerini nasıl kana buladığını anlatacak. Güvercin dizisi son bölüm hakkında merak edilen herşeyi bulabileceğiniz haberimiz ve Star TV ekranlarında saat 20:00'da Güvencin 5. bölümünü izleyebilirsiniz.!

GÜVERCİN 5. BÖLÜM KONUSU

Geçtiğimiz Bölümde Bedir'in vurulması ve bu olayın ökkeş tarafından gerçekleştirilmiş olması Zülüf'ün o konakta daha fazla duramayacağını göstermişti. Zülüf bu kan kokusuna dayananamış ve konaktan gitmiş ancak babasının katil olmadığını kanıtlamak ve babasını tekrara aklamak için konağa geri gelmek zorunda kalmıştı. Kenan kardeşinin Bedir'i vurduğunu gördüğünde, babasının katili olduğunu düşündüğü halde onu hastaneye yetiştirmek için canla başla çabalamıştı. Zülüf'ün Kenanla olan yakınlaşması onu fazlası ile korkuturken Ökkeş ve Kevsa'ya da Zülüf'ün intikam için konağa geldiği düşüncesi oluşmutu. 

Bu akşamki yeni bölümde ise Zülüf konağa döndüğünde elindeki tesbih taneleri değil ancak çocukluğundan hatırladığı kabzası işlemeli silahı Kenan'ın odasında görünce katilin babası olmadığını hatta kenan olduğunu düşünürek bir anda Kenan'ı elinden vuruyor. Ökkeş abisine kendisini nasıl polise teslim ettiyse, Zülüf'ü de teslim etmesini istiyor.  Kenan çıkmazın içindeyken, Kevsa ve Ökkeş Zülüf için kötü planlar kurmaya başlarlar bile. 

Kenan tam Bedir'in suçsuz, Zülüf'ün ise onun için konağa geri geldiğini düşünmeye başlamıştı ki, Bu vurulma olayı tekrar Kenan'da soru işaretleri oluşturmaya başladı.  Hırsını alamayan Ökkeş Bedir'in kumaş imalathanesini basıyor ve tüm varlığını döktüğü imalathaneyi yerle bir ediyor. Bunu gören Bedir Kevsa'dan bunun hesabını nasıl soracak? Kenan ve Zülüf'ün arasındaki kıvılcımlar evliiklerini gerçek kılacak mı? Hepsi ve faha fazlası Güvercin 5. bölüm ile bu akşam saat 20:00'de Star Tv ekranlarında. İyi Seyirler!

22-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar