Güvercin 8. Bölüm İzle!

Güvercin 8. Bölüm İzle!
Güvercin 8. Bölüm İzle! 2 Şubat Pazar akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak olan Güvercin 8. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Güvercin 8. Bölüm Canlı İzle! Geçtiğimiz hafta tekrar beölümü ile seyircisine ulaşan, Pastel Film'e ait Güvercin yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Star TV'de. Başrollerini, Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse'nin paylaştığı dizide bu hafta, Zülüf yurtdışına çalışmak için giden kocası Kenan'ı durdurabilecek mi? Yüreğindeki vicdanın sesini susturamayan Kasım'ın itirafı Emel ile boşanma sebebleri mi olacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam yayınlanacak Güvercin dizisinin yeni bölümünde. Güvercin 8. Bölüm Ful izle linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz!

GÜVERCİN 8. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz hafta, Kenan Kevsa'nın gerçek annesi olmadığını, ona nasıl nefretle yıllardır katlandığını, sütannesi sandığı İsmihan'ın gerçek annesi olduğunu öğrenmişti. Halihazırda yurt dışından gelen iş teklifine karısı Zülüf ile gitmek istemiş bu sürümcemeden kurtulmak istemiş ancak Zülüf'ten gerçek olmayan bir evlilik için ailesini geride bırakamayacağı yanıtını almıştı. 

Bu akşam yayınlanan yeni bölümde ise, Kenan Kevsa ile yüzleşmiş bavulunu almış Zülüf'ü bırakıp önce İstanbul'a oradan da Buzullara yolculuk yapacaktır. Ancak Zülüf Kenan daha yeni yola koyulmuşken İsmihan ve Kevsa hakkında gerçekleri öğrenip, Kenan'ın neden bu toprakları terkettiğini anlamıştır. Üstelik, İsmihan ölmek üzeredir. Zülüf herşeyi tam anlamı ile öğrenince Kenan'ın gerçek annesi İsmihan anneyide alıp ilk uçakla İstanbul'a Kenan'ın yanına gider. Kenan'a Annesine mutlu evlilikleri olduğunu geride bıraktığı yüzüğünü tekrar takıp bu seyehatten vazgeçmesini söyler. İki aşık itiraf edemeselerde bu fırtınalı hayatlarında ikisininde sığınacakları liman birbirleridir. Kenan zaten yüreğinin bir tarafını doğduğu topraklarda bırakmışken gidemez. 

Kevsa, Kenan giderken tüm şirket protokollerinin yetkilerini Ökkeş'e bıraktığını öğrenince sevinçten havaya uçar. Artık hayatında, Zülüf, Kenan İsmihan ve Kavi ailesinden kimsenin olmıyacağı tüm paranın kendilerinde olacağını hayal ederken, Ökkeş'in pavyonda çalışan Nimet ile birlikte ortalarda görünmeye başlaması onu çileden çıkarır. 

Kenan geri döner ve Kevsa'yı konaktan kovar. Artık bu konakta yeri olmadığını, burada annesi İsmihan ile yaşayacağını dile getirir. Ökkeş ile aralarında nasıl bir pazarlık gerçekleşeceği merak konusudur.  Diğer yandan Bedir eve altınları Kevsa ve Ökkeş'in koydurduğundan adı kadar emindir. Bununla ilgili nasıl bir yol izleyecektir? Bedir'in karşısına çıkan sürpriz isim onu bu karmaşadan kurtaracak mıdır.? 

Töreden doğan sevdanın hikayesi Güvercin 8. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de Star TV'de!

İyi Seyirler!

02-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar