Güvercin 9. Bölüm İzle!

Güvercin 9. Bölüm İzle!
Güvercin 9. Bölüm İzle! 9 Şubat Pazar akşamı yayınlanan ve İzleyicisinin yüreğine dokunan Güvercin 9.Bölüm tek parça izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

Güvercin 9. Bölüm İzle! Star Tv ekranlarında her pazar saat 20:00'de yayınlanan dizinin enerjisi her hafta gitgide biraz daha artıyor. Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse gibi başarılı ve usta oyuncuların paylaştığı dizide bu hafta Ökkeş'in gönül yarasını ve Kenan'ın geçmişte sevgili olduğu kızı öğrenen Zülüf'ün yangın yerine dönen yüreğini izleyeceğiz. Kenan ve Ökkeş bu bölümde gerçekten buzları eritiyor mu? Hepsi ve daha fazlası bu akşam yayınlanacak Güvercin dizisinin yeni bölümünde. Güvercin 9. Bölüm Ful izle linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz!

GÜVERCİN 9. BÖLÜM KONUSU

Güvercin 9. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta 8.bölümü ile yayınlanan dizide, Kenan Annesinin hasta olduğunu öğrenmiş ve yurtdışına gitmek üzere iken yüreğinin bir parçasını göndermemek için hazır fırsat bulan Zülüf'de Kenandan gitmemesini istemişti .Kenan'ın kalbi kırıktı ama Zülüf'ün gözleri ile olmak onu hergün iyileştirebilirdi. Annesi ve karısını alıp Konağa geri dönen Kenen Ökkeş'in nişanını mahvetmiş olan Kevsa'yı konaktan kovarak bu konakta gerçek annem İsmihan yaşayacak der. 

Bu akşam yayınlanacak Güvercin yeni bölümde ise Zülüf  hastanede İsmihan'ı götürdükleri Doktor İpek ile Kenan'ın arasında geçen konuşmaya tanık olmuş ve aklındaki sorulara  cevap aramaya başlamıştır. Geçmişte ikisinin bir birliktelikleri olduğundan emindir fakat bu ilişkinin boyutu nedir? Kenan ve İpek'i aynı cümlede düşünmek bile Zülüf'ün yüreğini acıtır. Üstelik yüreğinden geçenleri hala inkar ediyorken bu çok acıdır. 

Kenan'ın konaktan kevsayı kovmasını Ökkeş'te üzerine alınmıştır. Ökkeş ve Kevsa valizlerini  toplamış evden ayrılırken Kenan Ökkeş'in önüne geçip anneni tanımıyorsun o çok tehlikeli gitmek zorunda değilsin der. Ökkeş o anın öfkesi ve annesini yalnız bırakmak istemediğinden gider. Çok geçmeden Ökkeş'inde öfkesi tavan yapmıştır. Nimet'in çocuğunun nişan gecesi ortaya çıkmasında Kevsa'nın parmağının olduğu açık ve nettir. Ökkeş Abisini alıp Antep'in tepelerinden birinde dertleşir. Aşıktır. Nimet'i çocuğuyla bile kabul eder. Onunda yüreğinde vicdan kıvılcımları atmaya başlar. Fakat Nimet öyle kızgındır ki Ökkeş'e tavır almıştır. 

Kenan Ökkeş'e seviyorsan aşkına sahip çık der. Sen ona sahip çıkmazsan kaderde sana sahip çıkmaz der. Ökkeş abisini dinler fakat Nimet diretince Zülüf'de abisi Kenan'ın yanında iken gider ve beni dinlemiyor Nimet der. Zülüf'ün o an söylediği söz Kenan'ın kalmasında ne kadar doğru karar verdiği ve gelecekte ikisi için bir hayat olduğunu gösteren ilk imare olacaktır. 

Bedir kardeşinin nesi olduğunu anlamaya ve hapisaneden gelen arkadaşı ile geçmişi düzeltmeye çalışırken, kardeşinin abisine geçmişte yaptığı utanç verici şeyleri hatırlatması Bedir'in sinirlerini bozar ve kardeşine tokat atar. Artık ne ölüme ne dirime der. bakalım ilerleyen bölümlerde Bedir kardeşini affetdebilecek mi?

Töreden doğan sevdanın hikayesi Güvercin 8. Bölüm tek parça bu akşam saat 20:00'de Star TV'de!

İyi Seyirler!

09-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar