Güvercin Dizisi Nefise (Eslem Akar) Kimdir?

Güvercin Dizisi Nefise (Eslem Akar) Kimdir?
Star Tv'nin yeni dizisi Güvecin ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin başarılı karakteri Nefise'yi canlandıran Eslem Akar kimdir? Eslem Akar daha önce hangi yapımlarda rol almıştır?

Star Tv’nin yeni dizisi Güvercin dün akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Kanalın iddialı yapımlarından olan ve hem Star Tv’nin hem de yapımcı şirketin büyük beklenti içinde olduğu dizi intikam duygularının ön planda olduğu bir aşk dizisi. İki aile arasındaki kavga sırasında doğan ve her geçen gün büyüyen bir aşkı içinde barındıran dizi imkansız bir aşkın nelere kadir olduğunu ilerleyen bölümlerde seyirciye gösterecek.

Pastel Film tarafından hazırlanan dizinin senaryosunu Halil Özer kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor. Gaziantep’te çekilen dizi ilk bölümüyle seyirciden olumlu notlar alırken özellikle dizide rol alan ve Nefise karakterini canlandıran Eslem Akar büyük beğeni topladı. Seyircilerin internet sitelerinde kimdir bu Eslem Akar diye merakla araştırma yaptığı güzel oyuncuyu canlitv.com olarak araştırdık. İşte Eslem Akar!

Güvercin İlk Bölümüyle Ekrana Geldi!

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Güvercin Pazar akamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Seyirci tarafından merak ve sabırsızlıkla beklenen dizinin yayınlanan ilk bölümü seyirci tarafından beğenildi. Her ne kadar klasik Türk dizisi teması ve konusunun bu dizide de tekrarlandığı görülse de seyircimizin bu tür töre, imkansız aşk, intikam gibi konuları sevdiği de yadsınamaz bir gerçek.

Dolayısıyla Güvercin’de seyirci tarafından beğenilecektir diye tahmin ediyor ve dizinin başarılı karakterlerinden Nefise’yi canlandıran Eslem Akar’a geçiyoruz. Kimdir bu Eslem Akar, hangi dizilerde rol almıştır, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte Güvercin takipçilerinin merakla araştırdığı Eslem Akar!

Eslem Akar Kimdir?

Star Tv’nin yeni dizisi Güvercin’deki Nefise karakteriyle seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Eslem Akar, 23 Mart 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinden sonra oyunculuk eğitimlerini Ümit Çırak 3 Mota Oyunculuk Teknikleri Atölyesinde almıştır. Güzel oyuncu halen Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık fakültesinde öğrencidir. Eslem Akar birçok spor dalında da başarı sahibidir. Masa tenisi, buz pateni, bisiklet, jimnastik, yüzme, basketbol, voleybol ve futbolla yakından ilgilenen oyuncu Fransızca ve İngilizce konuşabilmektedir. Eslem Akar ilk olarak TRT 1’de yayınlanan Sende Gitme adlı diziyle seyirci karşısına çıkmıştır. Oyuncu daha sonra Star Tv’de yayınlanan Avlu dizisinde rol almış ve oyunculukta kendini ispatlamıştır. Daha sonra 4N1K dizisinde rol alan oyuncu son olarak Tek Yürek dizisinde oynamıştır.

25-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar