Güzel Oyuncu Esra Bilgiç’in yeni projesi belli oldu

Güzel Oyuncu Esra Bilgiç’in yeni projesi belli oldu
Son olarak Atatürk dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Esra Bilgiç’in yeni projesi belli oldu. Oyuncu Ata Demirer’le aynı sette Bir İhtimal Daha Var dizisinde rol alacak.

Son zamanların en başarılı ve güzel oyuncularından biri olarak öne çıkan ve bugüne kadar yer aldığı projelerdeki üstün performansıyla yapımcıların sık sık kapısını çaldığı isimlerden Esra Bilgiç’in sevenleri oyuncunun yeni dönemde nasıl bir projede yer alacağını merak ediyorlar. Son olarak Kanunsuz Topraklar’la televizyon seyircisinin karşısına geçen güzel oyuncu bu yapımdan sonra televizyon yapımlarına bir süre ara vermeye karar vermişti. Rol aldığı yapımları titizlikle seçen ve kolay kolay senaryo beğenmeyen oyuncu önümüzdeki dönemde de televizyon perhizini devam ettirecek. Ancak güzel oyuncu sürpriz bir projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer’in başrolünde yer alacağı ve internet yayın platformu Netflix için hazırlanan komedi dizisi Bir İhtimal Daha Var dizisinin ana kadın oyuncusu olarak yapım şirketi BKM Film güzel oyuncu Esra Bilgiç’le anlaştı.

Esra Bilgiç Bir İhtimal Daha Var dizisinde

Ünlü ve güzel oyuncu Esra Bilgiç seyircinin sevdiği ve işini hakkıyla yapan oyunculardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Yer aldığı projelerdeki performansıyla beğeni toplayan oyuncu son olarak BKM Film’den teklif aldı. Proje seçiminde oldukça titiz davranan güzel oyuncu BKM Film tarafından internet yayın platformu Netflix için hazırlanacak Bir İhtimal Daha Var adlı dizi ile anlaşmaya vardı. Ata Demirer’in başrolünde yer alacağı ve bir komedi dizisi olacak olan Bir İhtimal Daha Var dizisi ile anlaşan Esra Bilgiç bu dizide kadın başrol olarak Ata Demirer ile aynı sette yer alacak. Deniz Akçay tarafından senaryosu kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün yer alacağı Bir İhtimal Daha Var dizisinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Dizi 8 bölüm olarak düşünülüyor.

Esra Bilgiç Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı oyuncularından Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmak istemiş ve aldığı eğitimlerin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. İlk olarak Diriliş Ertuğrul ile kamera karşısına geçen oyuncu daha sonra, Bir Umut Yeter, Ramo, Kanunsuz Topraklar, Aşk Sanatı, Adanış Kutsal Kavga ve Atatürk dizisinde rol almıştır.

29-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar