Kardeşlerim Dizisine Yeni Bir Oyuncu Daha

Kardeşlerim Dizisine Yeni Bir Oyuncu Daha
Atv ekranlarında üç sezondur yayınlanan ve 4. Sezonuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanan Kardeşlerim dizisine yeni isimler katıldı.

Atv ekranlarının sevilen ve son üç sezona damgasını vuran başarılı dizilerden Kardeşlerim 4. Sezon için hazırlıklarını hızlandırdı. Çekimleri başlayan ve yakında yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi yine kendi günü olan Cumartesi akşamlarında seyirciyle buluşacak. Başladığı ilk günden itibaren oldukça sevilen ve aldığı reytinglerle de kanalının ve yayınlandığı günün en iyi yapımlarımdan olan dram ve aile türündeki Kardeşlerim 4. Sezonuna yine iddialı hazırlanıyor. Yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiren NG Medya imzalı kardeşlerim dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci yer alıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve dizinin ana oyuncularından biri olan Onur Seyit Yaman ayrılmış ve oyuncu dizide hikaye gereği öldü olarak gösterilmişti. Diziden güçlü bir karakterini kaybeden yazar grubu yeni bir karakterle diziyi daha da üst sıralara taşımak için harekete geçti ve yeni bir karakteri hikayeye ekledi.

Yeni karakterler ses getirecek

NG Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin yer aldığı ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı son üç sezona damgasını vuran dizilerden biri olan kardeşlerim yakında seyirciyle 4. Sezonunda buluşacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak Elçin İrem Zehra katıldı. Güzel oyuncunun dizide Lidya karakterine hayat vereceği öğrenildi. Öbür taraftan dizinin hikayesine katılan yeni karakterler seyirci tarafından da merakla beklenmeye başlandı. Diziye dahil olan Emre karayel dizide Yaman karakterine hayat verirken diziye başka bir ünlü isim Ayşe Kökçü de dahil oldu. Dizinin kadrosuna son olarak katılan Elçin İrem Zehra ise diziye yeni katılan Emre Karayel’in canlandırdığı Yaman karakterinin kızı Lidya olarak hikayeye dahil oldu.

Kardeşlerim oyuncuları kimler?

Atv ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ve bu sezon 4. Sezonuyla ekranlara gelecek olan başarılı dizilerden Kardeşlerim yeni sezon için hazırlık ve çekimlerini sürdürüyor. Dizi yine cumartesi akşamları ekrana gelecek. Kadrosunda, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Bilal Yiğit Koçak yer alıyor.

29-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar