Güzel Oyuncu Pınar Deniz Hangi Dizi İle Görüşüyor?

Güzel Oyuncu Pınar Deniz Hangi Dizi İle Görüşüyor?
Kanal D Fabrika Yapım ve Avşar Film ortaklığı ile hazırlanan Hizmetçiler dizisi için gün saymaya başladı. Ocak ayında yayına girecek dizinin castına da başlandı. İşte detaylar!

Televizyon kanalları Eylül ayından itibaren girdikleri yeni diziler ve geçmiş sezondan kalan dizileri yayınlamaya devam ederken reyting yönünden sıkıntı yaşadıkları yapımların yerine de yeni diziler için hazırlıklara başladılar. Aralık ve Ocak ayından itibaren yayına hazırlanan bu yeni diziler kanallar için yeni bir ümit olurken ne yazık ki bazı yapımlar için de sonun başlangıcı konumunda. Reyting savaşlarının üst seviyede yaşandığı ve başarısız olanın gözünün yaşına bakılmadığı dizi piyasasında her gün yeni bir iddia yeni bir bilgi kulislerde çalkalanıyor.

Bu iddialardan sonuncusu da güzel oyuncu Pınar deniz ile ilgili. Başarılı oyuncunun Show Tv için hazırlıklarına başlanılan Yabancı adlı diziyle adı geçmişti. Ancak ne yazık ki dizi çalışmaları bitirilence Pınar Deniz’in bu sefer de Fabrika Yapım – Avşar Film imzası taşıyan Hizmetçiler adlı diziyle görüştüğü iddia edildi.

Pınar Deniz Hizmetçiler’le mi Anlaştı?

Başarılı oyuncu Pınar Deniz bu sezon şanssız bir sezon geçiriyor. Güzel oyuncu Show Tv için hazırlanan Yabancı adlı diziyle görüşürken dizi bir anda rafa kaldırılınca Pınar deniz’de açıkta kalmıştı. Şimdilerde ise başarılı oyuncunun Fabrika Yapım ve Avşar Film ortaklığı ile Kanal D için çekileceği konuşulan Hizmetçiler adlı diziyle adı anılıyor. Bir uyarlama dizi olan Hizmetçiler’in yönetmenliğini Metin Belekoğlu, senaristliğini ise makbule Kosif’in üstleneceği açıklandı. Dizinin cast çalışmalarına başlanıldığı ve ilk olarak da Pınar Deniz’e teklif götürüldüğü gelen bilgiler arasında. Eğer başarılı oyuncu bu teklifi kabul ederse büyük ihtimalle güzel oyuncunu Ocak ayında seyirciyle buluşacağı belirtiliyor.

Dizinin konusu ise ülkemizde çokta tutulmayan bir türden ancak yayına girmeden de ne olacağı belli olmaz tabi. Hizmetçiler, çok ünlü ve zengin beş ailenin esrarengiz bir cinayetin ortasında yaşadıklarını anlatıyor. Hizmetçiler ise bu cinayetleri ailelerin hayatında değişikliklerin içinde yaşıyor. Fakat onların hayatları da bu sebepten ötürü değişecek.

Pınar Deniz Kimdir?

Başarılı ve güzel oyuncu Pınar deniz, 10 Kasım 1994 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu aslen Mardinlidir. İlk orta ve lise eğitiminden sonra güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Mezundur. Oyuncu 2014 yılında yayınlanan Sil baştan dizisi ile ilk ekran tecrübesini yaşamıştır. Oyuncu 2015 yılında Murat dalkılıç’ın klibinde oynamış ve bunun ardından Beyaz yalan, Günebakan, Vatanım Sensin, Bir Deli Rüzgar ve son olarak da Leke dizilerinde rol almıştır.

15-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar