Güzel Oyuncu Serra Arıtürk Kulüp Dizisine Katıldı

Güzel Oyuncu Serra Arıtürk Kulüp Dizisine Katıldı
Aynı zamanda şarkıcılık da yapan güzel oyuncu Serra Arıtürk Netflix’te yayınlanacak Kulüp Dizisinde Keriman karakterini canlandıracak.

İnternet Yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve seyirci tarafından büyük beğeniyle karşılanan Kulüp Dizisi’nin ikinci sezonu için onay çıkmış ve yapımcı şirket 03 Medya tarafından da dizinin 2. Sezonu için hazırlıklar başlamıştı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce tarafından yönetilen dizi aynı zamanda yurtdışında da büyük beğeniyle izlenmiş ve Netflix’in en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başarmıştı. Şu sıralar Türkiye’de yayına başlayan Disney Plus ile kıyasıya bir rekabete giren Netflix abone kaybetmemek ve bu rekabette ön sırada yer almak için Kulüp ve benzeri başarılı yapımlara güveniyor. İkinci sezonunun yakında çekimlerine başlanacağı Kulüp Dizisinin oyuncu kadrosuna şişe yeni isimler katılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin kadrosuna katılan başarılı oyuncu Halil Babür’ün ardından diziye son dönemin genç ve güzel oyuncularından biri olan Serra Arıtürk dahil oldu.

Serra Arıtürk Kulüp Dizisinde

03 Medya tarafından hazırlanan ve ilk sezonu seyirci tarafından oldukça beğenilen ve Netflix’in en çok seyredilenler listesine adını yazdıran başarılı yapım Kulüp Dizisinin ikinci sezonunun çekimleri yakında başlıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosunu yeni takviyelerle güçlendiren yapım şirketi dizinin kadrosuna son olarak güzel oyuncu Serra Arıtürk’ü dahil etti. Dizide Keriman karakterine hayat verecek olan güzel oyuncu aynı zamanda şarkıcı kimliği ile de biliniyor. Son olarak Aşkın tarifi dizinde rol alan Serra Arıtürk’e ek olarak dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Halil Babür’de dahil olmuştu. İkinci sezonu heyecanla beklenen dizinin kadrosunda son eklenen oyunculara ek olarak Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalabek, Salih bademci ve Fırat tanış gibi başarılı isimler yer alıyor. Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisi 1950’lilerin Türkiye’sinde bir hikayeye odaklanmış ve bu hikayeyi seyirciye taşımıştı. Dizi güçlü prodüksiyonu ve görkemli mekan ve sanatıyla dikkatleri çekmişti.

Serra Arıtürk Kimdir?

Son olarak Aşkın arifi dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Serra Arıtürk 22 Haziran 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Serra Arıtürk şarkıcılığın yanı sıra oyunculuğa merak salmış ve bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Aynı zamanda pek çok şarkısı da bulunan genç oyuncu halen hem şarkı söylemeye ve hem de oyunculuğa devam etmektedir. Güzel oyuncunun bugüne kadar yer aldığı projeler arasında

·         Uykusuzlar Kulübü

·         Genç Sahne

·         Aşkın Tarifi yapımlarında yer almış ayrıca

·         Kendimi Bilmeden

·         Kimse Yok

·         Ve Olmazdım adlı şarkıları bulunmaktadır.

18-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar