Kral Şakir Geri Dönüşüm'ün İlk Tanıtımı Yayınlandı

Kral Şakir Geri Dönüşüm'ün İlk Tanıtımı Yayınlandı
Disney Plus yeni atılımlarla abone sayısını artırmaya devam ediyor. Platform çocukların çok sevdiği Kral Şakir’in son filmi Kral Şakir Geri Dönüşüm’ü bünyesinde yayınlayacak.

Hemen her yaştan seyirciyi kendisine bağlayan ve bu yönüyle oldukça başarılı bir yapım olarak görülen Kral Şakir bir animasyon karakter olarak başarılı bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Bugüne kadar pek çok bölümü çekilen ve aynı zamanda sinema filmleri de gişe rekorları kıran çocukların sevgilisi Kral Şakir’in son filmi olacak olan ve Kral Şakir Geri Dönüşüm’ün çekimleri ve hazırlıkları devam ediyor. Şu ana kadar sinema salonlarında gösterilen ve başarılı geri dönüşler alan çizgi film bu sefer Türkiye pazarında 14 Haziran itibariyle yayınına başlayan Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak. Sadece güçlü oyuncuları ve ünlü isimleri kadrosuna katmayan aynı zamanda çocukların sevgilisi Kral Şakir ve benzeri sinema filmlerini de bünyesinde toplayan Disney Plus bu yönüyle oldukça stratejik hamleler yapmış durumda. Başarılı çizgi filmin sinema versiyonunun hazırlıkları sürerken yapımın ilk tanıtımı da yayınlandı.

Kral Şakir Disney Plus’ta

14 Haziran’da yayına başlayan ve tüm dünyada yaklaşık 130 milyon abonesi bulunan Disney Plus Türkiye pazarında yerli içeriklerle yeni aboneler kazanmaya çalışıyor. Platform birbirinden ünlü isimlere yerli içerikler hazırlatırken aynı zamanda Türkiye’de başarılı olmuş yapımları bünyesine katmaya devam ediyor. Çocukların büyük bir beğeniyle takip ettiği Kral Şakir çizgi filminin sinema versiyonu olan yapımların bünyesine katan platform ayrıca Kral Şakir Geri Dönüşüm adlı çizgi filmi de sadece kendi bünyesinde yayınlamak için harekete geçti ve anlaşma imzaladı. Kral Şakir Geri Dönüşüm adlı çizgi sinema Filminin ilk tanıtımı da Disney Plus’ta yayınlandı. Çocukların olduğu kadar büyüklerin de beğenerek izlediği Kral Şakir yapımlarının sonuncusu olacak olan Kral Şakir geri Dönüşüm şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı.

Kral Şakir Geri Dönüşüm Konusu Ne?

Çocukların beğenerek seyrettiği Kral Şakir Çizgi Sinema Filmlerinin sonuncusu olan ve Disney Plus’ta yayınlanacak olan Kral Şakir Geri Dönüşüm, çocuklara atıkların geri dönüşümünü ve bunun önemini anlatacak. Dünyayı tehdit eden uzaylıları durdurmaya çalışan Kral Şakir ve ailesinin maceralarının anlatıldığı film Varol Yaşaroğlu tarafından yaratıldı. Konseptin son filmi Grafi2000 tarafından hazırlanıyor ve çok yakında Disney Plus’ta yayınlanacak.

18-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar